renne Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 1 minute ago, Filozof manijak said: Što bi reko Lala u vicu: yette li vi bre normalni? Morao sam prospem ovaj fazon napusti objekat
Ratamahatta Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 @renne Javi utiske kako net pici (protok i da li je stabilna konekcija) Sta Yettel kablovska pokriva od sporta? Cale popizdio na Sport Klub hoce da menja SBB
renne Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 3 minutes ago, Plajvi said: @renne Javi utiske kako net pici (protok i da li je stabilna konekcija) Sta Yettel kablovska pokriva od sporta? Cale popizdio na Sport Klub hoce da menja SBB Javljam utiske Imaju sve arena sport kanale, kao i eurosport Plus, ko ima pozajmljeni eon nalog, rade i UM kanali koji ne rade na MTS mreži 2
Milosh76 Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 Koja je razlika izmedju ponude Yettela i MTS? Osim u broju meseca koje daju za dinar?
Frank Pembleton Posted June 22, 2022 Posted June 22, 2022 Sad bila devojka iz Yetela da ponudi hipernet.Ja nisam ciljna grupa, imam "ugovornu obavezu". Ali fino se ispričasmo.......shiit has hit the fan.
renne Posted June 22, 2022 Posted June 22, 2022 Dobri su, brzi i korektni Ja za ove dve nedelja baš zadovoljan
renne Posted June 22, 2022 Posted June 22, 2022 On 9.6.2022. at 11:16, Plajvi said: @renne Javi utiske kako net pici (protok i da li je stabilna konekcija) Sta Yettel kablovska pokriva od sporta? Cale popizdio na Sport Klub hoce da menja SBB Evo posle dve nedelje, net piči onako kako je propisano, DL je stalno na 505, UL je na 237 (isti fazon sa malo manjim UL kao kod MTS-a) Sve radi lepo, brzo, tv box je ZTE android tv box sa yeettel laucherom, mogu se preko playa instalirati sve aplikacije regularno Ima vraćanje na svim kanalima. Može još šest uređaja da se prijavi preko browsera (nema još aplikacije, ali su najavili) Sve Arene i ES su tu, malo je manji izbor kanala, ali oni najvažniji su u paketu 1
Ratamahatta Posted June 22, 2022 Posted June 22, 2022 E super, hvala Mozda dogodine, ima ugovor s SBB-om na jos godinu dana, a optika nesto ne valja sa zgradom, nema jos mogucnost da predje na Yettel (nisam siguran tacno o cemu se radi), uzece Arena Cloud zbog sporta, pa dogodine eventualno da menja sve
mraki Posted June 22, 2022 Posted June 22, 2022 (edited) Renne, a što ste se odlučili za Yettel, davali neke super pogodnosti ili šta? Po onome što sam ja ranije video, ponuda je bila dosta slabija od mts-a. Edited June 22, 2022 by mraki
renne Posted June 22, 2022 Posted June 22, 2022 Pa posle tri godine kod mtsa nismo dobili nikakve pogodnosti za produženje ugovora A Yettel dahe 12 meseci po dinar Plus veće brzine, plus jeftiniji Plus rade UG kanali preko pozajmljenih EON naloga Malo li je na ovu skupoću 1 1
munze Posted June 22, 2022 Posted June 22, 2022 2 hours ago, renne said: Evo posle dve nedelje, net piči onako kako je propisano, DL je stalno na 505, UL je na 237 (isti fazon sa malo manjim UL kao kod MTS-a) Sve radi lepo, brzo, tv box je ZTE android tv box sa yeettel laucherom, mogu se preko playa instalirati sve aplikacije regularno Ima vraćanje na svim kanalima. Može još šest uređaja da se prijavi preko browsera (nema još aplikacije, ali su najavili) Sve Arene i ES su tu, malo je manji izbor kanala, ali oni najvažniji su u paketu jel ims hgtv i 24kitchen?
Mindaugas Žukauskas Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 STB uređaj na spratu mi prijavljuje kvar kabla, zvao MTS, kažu oni samo finansiraju do 2 metra kabla, meni treba brat bratu preko 20m. Kako se kreću cene tog kabla, da li ovaj postojeći može da se iskoristi i sl. dajte neki savet, apsolutni sam laik. Btw, uskoro mi ističe ugovor, možda da im tražim malo kabla za potpis novog ugovora, ili tako nešto?
Recommended Posts