Filipenko Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 (edited) Bojan Krkic za Barcelonu. Naši, a ne španski strelci, moliću. Edited April 1, 2008 by Filipenko
Brazilac Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Naši, a ne španski strelci, moliću.Katalonski a ne spanski, molicu... <_<
gone fishing Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Otisao a da nije dobio sansu?! Mileram je pobegao iskoristivsi 1 rupu u propisima UEFA... <_<Da na to sam i mislio samo se nisam dobro odrazio mada mi se čini da je njegovo bekstvo ipak posledica nesposobnosti uprave da spreči takav zločin prema interesima kluba...
Brazilac Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Da na to sam i mislio samo se nisam dobro odrazio mada mi se čini da je njegovo bekstvo ipak posledica nesposobnosti uprave da spreči takav zločin prema interesima kluba... Ma nije tu uprava mnogo mogla, to je 1 tipican primer menadzerskog mesetarenja... <_< Evo i Zvezdi tako odvedose dva klinca u Atinu...
Кристофер Лумумбо Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Mao 4 komada za Santos u Kopa Libertadores Citam ovo sto si napisao i mislio sam da se odnosi na ukupam broj golova do sada, kad ono doktor dao 4 komada na jednoj utakmici. Uzeti onaj preostali mig-29 i baciti bombu na Marakanu kada je sednica upravnog odbora. Kakvi su to smradovi. Baciti bombu i trenerima. Kosanovicu zato sto nije uvideo potencijal na pocetku i zato sto ga je gurao na poziciju na koju on nikada nije igrao. O jebenom Murinju necu ni da pricam.
dragance Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Toplice, Kekina deco i Miskovici, sunce li vam zarko
Mauci Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ma nemojte vise ni pisati o Molini i njegovim golovima, svaki put se smorim :)
dragance Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ma nemojte vise ni pisati o Molini i njegovim golovima, svaki put se smorim :) Ovo je moralo da se napise.
Delija67 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Nebojsa Joksimovic doneo pobedu Ksamaksu u zaustavnom vremenuIzvesni Ilija Spasojevic dao gol za Dinamo iz Tbilisija
Recommended Posts