Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nashi StreLci

Featured Replies

Dao je 10 u prvenstvu i 5 u kupu. Izvor http://www.goalzz.com/main.aspx je veoma pouzdan, jedino sto nema broj odigranih utakmica u toku sezone.

• Replies 3.3k
  • Views 301.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• scorpion kick gol Veljkovića https://www.youtube.com/watch?v=FdxcNjHfNVg&t=101s  

• Luka Jović, posle het trika za pobedu 3:2 protiv PAO pre mesec i po dana, sinoć sva 4 u pobedi 4:0. 11 golova u prvenstvu, 7 Panatinaikosu.

• Luka Jović sinoć metnuo 3 komada u atinskom derbiju protiv Panate I zaboravljeni Filip Đuričić je dao gol za Panatu.

Posted Images

Da, u pravu si. Moguce da su mu u mom izvoru sabrani golovi iz turskog kupa i govno kupa. U prvenstvu u svakom slucaju 15/10. Zar je moguce da je Zigic dao 1 na 13?! Jest da ga ne pratim, ali nesto mi se cini da se pricalo o nekim njegovim golovima?!

kezmane, providan si.

kezmane, providan si.
Eh, sranje. Provalio si me. Nesto mi ne ide u Fenerbahceu, pa ubijam vreme viseci na PPP forumu i provocirajuci :Hail:-ljubitelje. Ja se najdublje izvinjavam i samopokenjavam na sopstvena ledja. Usput, evo i wiki citira moj izvor: wiki . Gotovo sigurno da je kup Uefa uracunat - inace bi bilo previse utakmica u kupu. Anyhow, 26 utakmica, 19 golova, nenadjebivi Mateja.

Mislio sam na usera pod nickom "kezman" - onaj pravi je zauzet kukanjem po Qriru.

Zigic je dao 4 gola u kupu (3 Unionu i 1 Betisu) i 1 gol u prvenstvu (Saragosi)...

Izgleda da i nema potpuno relevantan site za Tursku ligu (steta, voleo bih pronaci statistiku 80-ih).Bez obzira, koliko je dao golova, Kezman je u sjajnoj formi.http://www.fenerbahce.org/futbol/detay.asp...ID=4547&k=eUlusal Takım2000-2006 Yugoslavia (2000-03),Sırbistan Karadağ (2003-06); Sırbistan (2006-)Sirbistan je Srbija, a Karadağ Crna Gora :)

Zigic je dao 4 gola u kupu (3 Unionu i 1 Betisu) i 1 gol u prvenstvu (Saragosi)...
A koliko je tek puta asistirao?! angry.gif Još da u Valensiji ima ko pošteno da nabaci loptu, najbolji fudbaler Srbije za 2007. godinu, bio bi u konkurenciji za Tempovog igrača godine...
....sutnuo nogom 15 puta,glavom 12 puta,3 puta primio na grudi,2 puta igrao rukom i 1 laktom (crveni)... :Hail:

Sikora za Diskoboliju

Sikora :Hail: kakav igrac seme im se zatrlo

Cadikovski za Partizan...

Ergic za Basel.

Marko Dević za Metalist iz Harkiva.

Marko Dević za Metalist iz Harkiva.
pre mesec-dva bio je u Zurnalu skolski primer teksta za 100 evra o 1 Devicu, sa sve tim da ga Ukrajinci zele u svojoj reprezentaciji i upozorenje Djukicu da obrati paznju da nam ne bi oteli takvog igraca ^_^