saveznik Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Golovi majstora... (nije M.P. :P )Dobar je ali nema nijednu asistenciju. Znaš šta je žiga za njega? Iiiih! Link to comment
dragance Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Jebote, gledam ove golove i pitam se kada ce neka nasa ekipa da igra ovakav fudbal, sa ovako razradjenim akcijama. Link to comment
Moća Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Igrace sto bi seljaci rekli :"Kad na vrbi rodi grozdje". Link to comment
saveznik Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Imam utisak da je Grčka nešto bogatija zemlja od Srbije, a mislim i da taj Olimpijakos ima budžet veći nego Partizan i Crvena yveyda zajedno za dve-tri sezone ( čak i kada bi se budžeti računali "insajderski" tačno).Sačekaj da se neki Roman pojavi i potisne sitne Miškovićske ribe pa kupi yveydu i da Zeka Gazprom kupi Partizan i eto nama fudbala, tečnih akcija, golova... Link to comment
dragance Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 (edited) Sa postom se slazem (osim imena koje si naveo, narocito don Vita), ali mi nije jasno da neko ima toliki kompleks pa ni ime kluba ne zeli da napise kako treba. Edited February 16, 2008 by dragance Link to comment
MiddleClass Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Prijem lopte, driblinzi i gol... za Perovica. Link to comment
henrik larsson Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 :Hail:Dobar fudbaler, šteta što je budala. Link to comment
Filipenko Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Odličan gol Perovića, šteta što momak nije imao mesta da bi se obezbedilo dovoljno prostora za Baste, Milovanoviće i ostalu gamad. Link to comment
henrik larsson Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 I nije da nije imao mesta, dapače, on je jedini iz zlatne generacije koji je kod Muslina bio redovan u prvih 11, a ni Zenzi nije bio stran. Na stranu to što je imao sreću da mu se pozicija ne podudara ni približno sa Bombinom ili Bastinom. Da je imao u glavi koliko u nogama, ispao bi sasvim ozbiljan igrač od njega. Link to comment
Feindouno Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Pascal za St.Etienne Link to comment
Filipenko Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 I nije da nije imao mesta, dapače™, on je jedini iz zlatne generacije™ koji je kod Muslina bio redovan u prvih 11, a ni Zenzi™ nije bio stran. Na stranu to što je imao sreću da mu se pozicija ne podudara ni približno sa Bombinom ili Bastinom. Da je imao u glavi koliko u nogama, ispao bi sasvim ozbiljan igrač od njega.O tome smo već 47. (and counting) puta diskutovali i u načelu se slažemo. Igrao je kod Muslina, i kod Filipovića, da bi potom počeo da ispada iz tima. To sa sobom povlači i druge stvari, dakako. Šta znam, i ja bih pizdeo kada bi neki dripci koji pojma nemaju morali da igraju pre mene, pre ili kasnije bih počeo da ne treniram i tako dalje...Ko zna. Puno sreće momku, ako ništa drugo nadam se da će mu krenuti nakon onih silnih povreda. Link to comment
Zli Gli Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 (edited) Milan Jovanovic potopio Klub Briz, dva komada za pobedu 1:2Kuzmanovic za FiorentinuBosko "Mansini+pare" Jankovic za Palermo Edited February 17, 2008 by Zli Gli Link to comment
Feindouno Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Miralem za Herenven. Link to comment
Recommended Posts