November 10, 200717 yr I niko da mi javi. <_<Ovo si imao danas po svim forumima, tekma je počela u 13 ja sam stigao u kladionicu u 13 05 hteo sam 4+, skromno
November 10, 200717 yr Pa ja pratim samo nesretni PPP i ovde nema ničega, sem Saveznikovih sistema, Krampe i njegovog dvoseda. Od sada kad čuješ neku dojavu imaš topik, a zajebeš li ostavićemo pravednom modu da ti sudi.
January 16, 200817 yr Author Na inzistiranje Pantelića:Modriča je prva, žepče uvjerljivo zadnje. široki Brijeg i Čelik se drže visoko, a oba kluba najavljuju lov na vodeću Modriču.Tužna vijest je obilježila zimsku pauzu (koja traje kao pauza u međeda <_< ) - Sulejman Smajić, polivalentni igrač Zrinjskog i povremeni reprezentativac BiH, ima problema sa srcem. Nakon detaljnijih pregleda će biti poznatija njegova dalja igračka sudbina no čini se da je njegova karijera ozbiljno ugrožena. :( žižović se spominje u rubrici "mogući odlasci".Kad je u pitanju bh. reprezentacija, tu su vijesti puno zanimljivije. Nakon što je počeo krivični proces protiv Muniba Ušanovića i Miodraga Kureša (mislim za pronevjeru), a Ahmed Pašalić napokon napustio mjesto direktora svih reprezentacija, repka je dobila novog selektora. Za selektora A-reprezentacije izabran je "igrač sa brojem 9"(tm Dragiša Ćorsović) Meho Kodro, bivši centarfor Veleža, Real Sociedada, Barcelone, Tenerifa, Alavesa i (nekog) Maccabija. Kodro je za prijateljski susret sa Japancima pozvao i potpisnike peticije - Hasagića, Tolju, Bajramovića, Spahića, Papca, Grlića..., a očekuje se da Vijeće ministara napokon da državljanstvo Miralemu Pjaniću, 17-godišnjem vezistu Metza, pa da momak debitira za A-tim. Pozvan je i Larko Madetić iz Partizana.Meni je bilo zanimljivo čitati promociju drugog velikog favorita za klupu reprezentacije Zlatka Kranjčara u Sportskim Novostima (izdanje za BiH). Valjda jedini sportski novinar iz širokog Brijega Miljenko Karačić je propagirao Kranjčara zbog veće igračke karijere od Kodrine (), ali i činjenice da bi Kranjčar učinio reprezentaciju prihvaćenom u cijeloj BiH. Strašno me zanima kako bi to Kranjčar, okorjeli HDZ-ovac i lik koji se hvalio nepoznavanjem ćirilice kao dokazom domoljublja baš u tim Sportskim Novostima, dopro do bh. Srba...
January 16, 200817 yr Author Hvala!A grijese sto pustaju Zizovica, decko odlicno igra sah...:D Idi u... :P
January 16, 200817 yr :) Sprdaj se ti, moram priznati da je ocistio pod sa mnom. A Crnogorci rijetko kad priznaju da je u bilo cemu neko od njih bolji! :( Inace sam u sahu zvjeka.
January 16, 200817 yr Author <_< :( Ako te tješi, trebali su ispasti prošle godine, ali su kupili produžetak premijerligaške agonije za još jednu godinu.Inace sam u sahu zvjeka.Kako nećeš biti - jel ono danas u Budvi izložba "Hladno oružje i Crna Gora - 16-19.vijek"? Ko bi vas smio pobijediti...
January 16, 200817 yr :( Ako te tješi, trebali su ispasti prošle godine, ali su kupili produžetak premijerligaške agonije za još jednu godinu.Znaci postoji onda sansa da opstanu i ove godine?
January 16, 200817 yr Author Znaci postoji onda sansa da opstanu i ove godine? Ne bih ti davao lažnu nadu. Recimo samo da su im šanse manje od onih da Filipenko od sutra počne da zaziva dolazak svih živućih Brnovića u Partizan u odbrani jesenje titule.
January 19, 200817 yr Author Evo informacije u kojoj se spajaju Zvezda i Partizan - Nemanja Stjepanović, stoper Modriče i bivši član Crvene Zvezde, potpisuje ugovor sa slovačkom Artmedijom. Stjepanović je bio najbolje ocijenjeni stoper prvog dijela prvenstva BiH.