čekmeže Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 I niko da mi javi. <_<Ovo si imao danas po svim forumima, tekma je počela u 13 ja sam stigao u kladionicu u 13 05 hteo sam 4+, skromno
djenka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Pa ja pratim samo nesretni PPP i ovde nema ničega, sem Saveznikovih sistema, Krampe i njegovog dvoseda. Od sada kad čuješ neku dojavu imaš topik, a zajebeš li ostavićemo pravednom modu da ti sudi.
MiddleClass Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Mogli su na tom sajtu bratski narodi koristiti srpsko-hrvatski...
ArleKino Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Na inzistiranje Pantelića:Modriča je prva, žepče uvjerljivo zadnje. široki Brijeg i Čelik se drže visoko, a oba kluba najavljuju lov na vodeću Modriču.Tužna vijest je obilježila zimsku pauzu (koja traje kao pauza u međeda <_< ) - Sulejman Smajić, polivalentni igrač Zrinjskog i povremeni reprezentativac BiH, ima problema sa srcem. Nakon detaljnijih pregleda će biti poznatija njegova dalja igračka sudbina no čini se da je njegova karijera ozbiljno ugrožena. :( žižović se spominje u rubrici "mogući odlasci".Kad je u pitanju bh. reprezentacija, tu su vijesti puno zanimljivije. Nakon što je počeo krivični proces protiv Muniba Ušanovića i Miodraga Kureša (mislim za pronevjeru), a Ahmed Pašalić napokon napustio mjesto direktora svih reprezentacija, repka je dobila novog selektora. Za selektora A-reprezentacije izabran je "igrač sa brojem 9"(tm Dragiša Ćorsović) Meho Kodro, bivši centarfor Veleža, Real Sociedada, Barcelone, Tenerifa, Alavesa i (nekog) Maccabija. Kodro je za prijateljski susret sa Japancima pozvao i potpisnike peticije - Hasagića, Tolju, Bajramovića, Spahića, Papca, Grlića..., a očekuje se da Vijeće ministara napokon da državljanstvo Miralemu Pjaniću, 17-godišnjem vezistu Metza, pa da momak debitira za A-tim. Pozvan je i Larko Madetić iz Partizana.Meni je bilo zanimljivo čitati promociju drugog velikog favorita za klupu reprezentacije Zlatka Kranjčara u Sportskim Novostima (izdanje za BiH). Valjda jedini sportski novinar iz širokog Brijega Miljenko Karačić je propagirao Kranjčara zbog veće igračke karijere od Kodrine (), ali i činjenice da bi Kranjčar učinio reprezentaciju prihvaćenom u cijeloj BiH. Strašno me zanima kako bi to Kranjčar, okorjeli HDZ-ovac i lik koji se hvalio nepoznavanjem ćirilice kao dokazom domoljublja baš u tim Sportskim Novostima, dopro do bh. Srba...
MiddleClass Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Hvala!A grijese sto pustaju Zizovica, decko odlicno igra sah...
ArleKino Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Hvala!A grijese sto pustaju Zizovica, decko odlicno igra sah...:D Idi u... :P
MiddleClass Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 :) Sprdaj se ti, moram priznati da je ocistio pod sa mnom. A Crnogorci rijetko kad priznaju da je u bilo cemu neko od njih bolji! :( Inace sam u sahu zvjeka.
Brazilac Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Moj favorit je Žepče Limorad, tako mocno zvuci... Žepče uvjerljivo zadnje <_<
ArleKino Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 <_< :( Ako te tješi, trebali su ispasti prošle godine, ali su kupili produžetak premijerligaške agonije za još jednu godinu.Inace sam u sahu zvjeka.Kako nećeš biti - jel ono danas u Budvi izložba "Hladno oružje i Crna Gora - 16-19.vijek"? Ko bi vas smio pobijediti...
Brazilac Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 :( Ako te tješi, trebali su ispasti prošle godine, ali su kupili produžetak premijerligaške agonije za još jednu godinu.Znaci postoji onda sansa da opstanu i ove godine?
ArleKino Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Znaci postoji onda sansa da opstanu i ove godine? Ne bih ti davao lažnu nadu. Recimo samo da su im šanse manje od onih da Filipenko od sutra počne da zaziva dolazak svih živućih Brnovića u Partizan u odbrani jesenje titule.
ArleKino Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Zivot je cesto nepravedno okrutan... :(Ali to nije ovaj slučaj.
ArleKino Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Evo informacije u kojoj se spajaju Zvezda i Partizan - Nemanja Stjepanović, stoper Modriče i bivši član Crvene Zvezde, potpisuje ugovor sa slovačkom Artmedijom. Stjepanović je bio najbolje ocijenjeni stoper prvog dijela prvenstva BiH.
Recommended Posts