Cane Vukic Prebranac Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Вјероватно кад и Сплићани врате петокраку у грб.
Ryan Franco Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 (edited) To sam i njih pitao, pa su me uputili na Borac. :(Šalu na stranu, kako je zaista izgledao grb Borca iz 26? I koja trobojka je prva sela na mesto? Edited March 2, 2012 by McCabe
Marko_bl Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Nek je sasrećom! Kad ćete da vratite stari grb sa jugo-trobojkom?Da to sam zaboravio, dobro si me podsjetio, grb i himna Borca:GRBHIMNA, po ocjeni mnogih jedna od najljepših navijačkih himni na našem govorno područjuhttp://www.youtube.com/watch?v=xtSCpEtG4PA
Marko_bl Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 (edited) Borac kroz istoriju, pokoja starija slika:FINALE KUPA RS 1995., Borac - Rudar Prijedor, 25 000 (3:2)Pa malo još starije sličice, Borac u vrijeme SFRJ, BORAC - Zvezda:Ovo je isto nešto da li Zvezda ili Partizan pred raspad SFRJ Edited March 2, 2012 by Marko_bl
Marko_bl Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 (edited) Eto toliko za uvod u buduće ćemo o sadašnjem trenutku pa ko želi neka prati i učestvuje aktivno na temi, a dešavaju se mnoge pozitivne stvari pa ćemo to povremeno pratiti kao i slike sa gradilišta jer se trenutno gradi sjeverna tribina i pomoćni tereni. Takođe Borac u naredni period ulazi sa ambicijama da odbrani titulu i uzme Kup za neki dan je izvlačenje paravo polufinala Kupa BiH i Kupa RS pa ću i to prenijeti. Edited March 2, 2012 by Marko_bl
Marko_bl Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 (edited) Posljednja dva pojačanja našeg tima pred početak sezone (koja počinje 10. marta) su igrači Legije iz Varšave: Srđa Knežević (bivši igrač Partizana) i golman Marijan Antolović (nekadašnji mladi reprezentativac Hrvatske) a od zvučnijih imena u ovom prelaznom roku u klub se vratio Nemanja Bilbija.http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/Poljaci-ipak-u-Borcu-130334.html Edited March 2, 2012 by Marko_bl
Ryan Franco Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 moja prva asocijacija na borac je božur ovog tima, heroj svih domaćih albuma sa samolepljivim sličicama:http://www.youtube.com/watch?v=RUYnSMZbPYAkasnije je đuskao za bsk iz borče dok se takmičio u beogradskoj zoni protiv dorćola i poleta. čuveni proto sos kanal na studiju b i njihovi lajv prenosi. :D
Marko_bl Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 (edited) Da, baš tako iskreno ne znam gdje je danas i čime se bavi čak se ni ne sjećam da li je dolazio u BL skora su igrali neki meč veterani Borca i ZvezdePoslije Borca činimi se da je i u Zemunu bio Edited March 2, 2012 by Marko_bl
sherman Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Boza je evo ga ziv i zdrav u Borci na ralaciji kladionica kafana kuca. mislim da nesto trenira neke klince u BSK-u
Depresivo La Korunja Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Kakav je igrac Sakan koji je sad dosao u Rad iz Borca?Je li Bilbija, sto vam je sad u timu, sin onog Bilbije sto je igrao u SFRJ ligi? Koji klub po tebi ima najveci potencijal za nesto vise u buducnosti, od sledecih: Leotar, Rudar, Slavija ili Radnik?
Milosh76 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 (edited) Cuveni Piksijev penal, nalakti se i potkopa loptu. Pametni golman je uhvati i sutne sto dalje od gola. To je jedna od prvih utakmica koju sam gledao. http://www.youtube.com/watch?v=cRER8FrTGT8 Edited March 2, 2012 by Milosh76
djeneralche Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Koji klub po tebi ima najveci potencijal za nesto vise u buducnosti, od sledecih: Leotar, Rudar, Slavija ili Radnik?Obzirom da sam, u toku vojske, dosta komunicirao sa Trebinjcima, njih Leotar i nije toliko zanimao. Dosta su isli u Niksic kad je dolazila Zvezda ili Partizan. Inace Leotar je uvek ima dobru skolu i dosta se osanja na svoje igrace. Slavija ima neku bazu svojih navijaca, ali ni oni generalno nemaju para za nesto ozbiljno. Radnik je raspad, nit ima neke svoje igrace, a i ljude i klince nesto i slabo interesuje. Mislim skupi se tu nesto, ali se ide na Marakanu kad se igra neka evroska utakmicaAko mislis o rudaru iz prijedora, to vec sabo znam, sad su nesto bolji ali i to je lose.Sve u svemu, para nema, nema ni potencijala.
MocaVukotic Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 taj radnik nekad bio solidan drugoligaš, u onoj staroj jugi. dal je tu i savo počeo kao klinac?
Recommended Posts