Ayatollah Posted May 25 Posted May 25 Just now, Ted said: da, ovo definitivno nije od sinoć. ovo je, skoro sam siguran, Sonne, a to je bilo bliže kraju, nege oko 22.30, odnosno bio je mrak čuo sam na netu da su se neki fanovi žalili na koncert u Drezdenu, koji je počeo rano i bio po dnavnom svetlu. moćda je to Ne samo što je bio mrak, nego ovde imaš i zgrade u blizini i neko uzvišenje iza. Nije Beograd sigurno. Btw, evo celog koncerta iz Praga od 11. maja dole, koji je imao skoro istu set listu kao i jučerašnji, samo su Rammstein i Ich Will zamenili mesta...
Ayatollah Posted May 25 Posted May 25 8 minutes ago, Pokojni Ruxin said: ali je bilo baš tako Pa bilo je možda i bolje, jer je bio mrak... 2
Ted Posted May 25 Posted May 25 1 minute ago, Ayatollah said: Ne samo što je bio mrak, nego ovde imaš i zgrade u blizini i neko uzvišenje iza. Nije Beograd sigurno. da, da, tako je.....kod nas bi iza bine mogla da se vidi samo zgrada SIV-a.......to se sad zove Palata Srbija valjda
Sammael Posted May 25 Posted May 25 Evo Sonne od sinoć, ja jesam snimio deo (iako sam se baš trudio da minimalno drkam telefon). 1 5 2
Ted Posted May 25 Posted May 25 inače ovaj benzin ili čudo koje sagorevaju, takođe dolazi sa njima, odnosno nije sa NIS-ove pumpe navodno se radi o nekom benzinu (ili kako god da se to tačno zove) koji se koristi na filmskim setovima i snimanjima, a fazon je u tome što ne ispušta/sadrži otrovne materije prilikom sagorevanja 1
Ted Posted May 25 Posted May 25 10 minutes ago, Sammael said: Evo Sonne od sinoć, ja jesam snimio deo (iako sam se baš trudio da minimalno drkam telefon). jel ovo sa tribine 1? tamo smo bili @Ayatollah i ja možda smo se i upoznali, ako si ti lik koji je u pauzama između pesama, iz sveg grla, dozivao izvesnu Klaudiju 3
kud u maglu Simoviću Posted May 25 Posted May 25 13 minutes ago, Ted said: da, da, tako je.....kod nas bi iza bine mogla da se vidi samo zgrada SIV-a.......to se sad zove Palata Srbija valjda gde je bina okrenuta? ka istoku(gradu) ili zapadu(zemun)
Sammael Posted May 25 Posted May 25 2 minutes ago, Ted said: jel ovo sa tribine 1? tamo smo bili @Ayatollah i ja možda smo se i upoznali, ako si ti lik koji je u pauzama između pesama, iz sveg grla, dozivao izvesnu Klaudiju Jest, tribina 1, ali nisam bio s Klaudijom nego s Anom verovatno smo se videli u prolazu 1
Ted Posted May 25 Posted May 25 (edited) 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: gde je bina okrenuta? ka istoku(gradu) ili zapadu(zemun) ka zapadu rekao bih, iza bine se, kad smo ušli, što je bilo za dana, video SIV (deo) Edited May 25 by Ted
Ted Posted May 25 Posted May 25 1 minute ago, Sammael said: Jest, tribina 1, ali nisam bio s Klaudijom nego s Anom verovatno smo se videli u prolazu nije ni ovaj bio sa Klaudijom, više je zvučalo kao da žudi za njom bila je super grupa momaka oko nas, mislim, zezanje na nivou i sve ostalo 3
kud u maglu Simoviću Posted May 25 Posted May 25 2 minutes ago, Ted said: ka zapadu rekao bih, iza bine se, kad smo ušli, što je bilo za dana, video SIV (deo) thx Spoiler okrenuta je ka istoku gleda na istok zbog tog ih i mumlavo čujem 1
Dada Posted May 25 Posted May 25 (edited) U okviru manifestacije Leto u MUZEYU besplatni koncert Obojenog programa ispred Muzeja Jugoslavije. Divno vece, dobra muzika, raspolozena publika - uzivanje! Edited May 25 by Dada 4 2
reg Posted May 25 Posted May 25 47 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jes jebo im pas mater gruva ko da su mi na parkingu, što je ok da nisam ustao u 05:30 Stižu i do Bežanijske Kose. Baš su mi tužne one fotke sa hiljadama mobilnih koji snimaju koncert. 3
kud u maglu Simoviću Posted May 25 Posted May 25 1 minute ago, reg said: Stižu i do Bežanijske Kose. Baš su mi tužne one fotke sa hiljadama mobilnih koji snimaju koncert. a još su tužnije što će 99% njih kada budu odgledali prvih 5 sekundi snimka reći shit i obrisati ga da im ne zauzima memoriju 1
Nikodije Posted May 25 Posted May 25 Just now, kud u maglu Simoviću said: a još su tužnije što će 99% njih kada budu odgledali prvih 5 sekundi snimka reći shit i obrisati ga da im ne zauzima memoriju To se valjda snima da bi se pravio story, reels, ili kako se već zove. 2
Recommended Posts