pt 2.0 Posted May 25 Posted May 25 ja sam noć za noć na afteru u dečijem parkiću, ali ja se i ne računam. osim komarcima.
Svemir Zeka Posted May 25 Posted May 25 10 hours ago, napadaj said: Dobrih materijala ima po mrežama Mordor jbt! Jebemti sebe kud ne odoh! 1
francuski sobar Posted May 25 Posted May 25 9 hours ago, Milošica said: Pričo Bajaga kod Galeba kako Lajbah odjebo tada nepoznate Ramštajne a nakon par godina ovi to zapamtili i odjebali njih kao predgrupu. Udario tvrdostoličar na tvrdostoličara mene čudi momčilo što se i on bakće njima on je bar bio normalan mladić
Nikodije Posted May 25 Posted May 25 Danas ovaj švapski treš grmi još jače nego juče ili mi se čini 1
Nikodije Posted May 25 Posted May 25 2 minutes ago, Pokojni Ruxin said: nikodije previše kul za ramštajn? šokiran sam Od nemačkog treša volim samo Nenu i 99 luftbaloons
Ayatollah Posted May 25 Posted May 25 22 minutes ago, Nikodije said: Jbt odjednom se svi živi lože na Ramštajn, jel to sad postalo nešto moderno, nisam upućen? Nije pre bilo ovako. Bukvalno mi gori tviter i viber grupe, svi idu. Ne znam za druge, ali ja sam pravosudni 2005. godine spremao uz Keine Lust, mislim da sam čuo spot barem 250 puta za ta tri meseca. 1 1
Ayatollah Posted May 25 Posted May 25 13 minutes ago, Svemir Zeka said: Mordor jbt! Jebemti sebe kud ne odoh! Ako ti je za utehu, ovo nije slika od juče sigurno. 1
Ted Posted May 25 Posted May 25 (edited) 38 minutes ago, Ayatollah said: Meni je koncert sinoć bio bolji nego u Areni... meni se razlikuju dvoranski i koncerti napolju.....nije da ne mogu da se porede, ali nekako je čitav seting drugačiji, a verovatno i akustika. meni su oba koncerta bila extra kao što ti sinoć i rekoh, pre no što je počelo rokanje, kod koncerata napolju volim da je mrak, odnosno ne volim da bilo šta počinje po dnevnom svetlu. sinoć je taj uslov bio ispunjen, a sve ostalo je bilo fantazija u jednom smislu bilo je i nužno da ovaj koncert bude bolji, a to je zbog proste činjenice da je od 2010. do 2024. godine Rammstain napravio mnogo jebeno dobrih pesama. u suprotnom bi bio kao neki bend koji svira svoje hitove od pre Hrista. ovo je bio odličan mix starijeg i novijeg. meni su, npr. Radio i Dojčland jebeno dobre pesme, kad je počeo Radio sinoć hteo sam da se katapultiram sa one tribine. Adieu isto, koja je, zbog refrena, prikladna da bude poslednja, kao što je i bila. Dojčland sa dve verzije, tehno i rokačina, isto mi je bilo genijalno Edited May 25 by Ted 3
Pokojni Ruxin Posted May 25 Posted May 25 (edited) 1 minute ago, Ayatollah said: Ako ti je za utehu, ovo nije slika od juče sigurno. ali je bilo baš tako Edited May 25 by Pokojni Ruxin 1
Ted Posted May 25 Posted May 25 4 minutes ago, Tihajeza said: A kakav je to vatromet na marakani trenutno? Isto cert neki? cigani pale sekundarne sirovine 1
kud u maglu Simoviću Posted May 25 Posted May 25 13 minutes ago, Nikodije said: Danas ovaj švapski treš grmi još jače nego juče ili mi se čini jes jebo im pas mater gruva ko da su mi na parkingu, što je ok da nisam ustao u 05:30
Ted Posted May 25 Posted May 25 (edited) 19 minutes ago, Svemir Zeka said: Mordor jbt! Jebemti sebe kud ne odoh! da, ovo definitivno nije od sinoć. ovo je, skoro sam siguran, Sonne, a to je bilo bliže kraju, nege oko 22.30, odnosno bio je mrak čuo sam na netu da su se neki fanovi žalili na koncert u Drezdenu, koji je počeo rano i bio po dnevnom svetlu. možda je to Edited May 25 by Ted
Recommended Posts