Jump to content

koncerti

Featured Replies

Jel ima neko mesto gde mogu da se vide svi koncerti u BGu koji ce biti? 

• Replies 9.7k
  • Views 843.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Neplanirano otišao sam sinoć u DOB na koncert Eve Braun i bilo je sasvim dobro.   Povod za koncert je 25 godina od Heartcore albuma. Amerikana puna: nas matorih, nas matorih sa dečicom

Posted Images

Ne. Najbolje da gledas prodavce karata - tickets, gigstix i ogavni efinity, ali ni tu nema nekih manjih prostora, tipa Fest ili Zappa Baza umeju da organizuju fine koncerte za manju publiku.

Jao ti Rusi svi imaju Divižn bas liniju i Mizar vokal

Ja gledam ovo sto goofs kaze, plus sam na FB zapratila neka mesta koja imaju fine svirke i onda dobijem info kad se sta desava. Sad, to nisu klasicni koncerti, vec manji i intimniji, ali cesto budu i bolji :)

Svakako baci pogled i na lokalitete gde se koncerti odrzavaju i njihove sajtove - tipa Dom Omladine, Kolarac,...zavisi sta slusas.

On 5. 1. 2024. at 19:28, Ćenta said:

Ima li ko od Ramštajnovaca,  kakva su očekivanja za njihov nastup u maju?

Gledao ih dva puta, fenomenalni bili oba, ništa manje ne očekujem ni ove godine :D

Ima li sta od koncerata u periodu 17-22 januar? Bg, Ns, Kg...

Ako volis madjarski postpunk,  Fest te zove

Post-punk veče u klubu Fest na kome će nastupiti mađarski bend Empty Story, beogradski bend Asphalt Chant DJ-evi Akasha i Nenad Bekvalac!

20.01.2024. od 20h

...i karta od 5K...

OK, verujem da nije jeftin bend za dovesti.

pakao

Šta je pakao?

thom yorke

Malo simpatija za njega imam od kako sam video snimak sa REM gde peva Patti Smith deonice na E-Bow The Letter