notenoughreasonsforclaire Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 16 hours ago, Nevernik said: Gigstix. Rekoše da prodaja krece uskoro. Već prodaju karte za ostale koncerte, verovatno će da ih ubace za koji dan. Puštene su karte u prodaju.
Nevernik Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 2 hours ago, notenoughreasonsforclaire said: Puštene su karte u prodaju. Super, hvala. Kupljene. Nisu ni skupe.
wayfaring stranger Posted December 23, 2023 Posted December 23, 2023 @I*m with the pilots Kuća buka ti stižu u mahalu. Samo nemoj da zalutaš na Wishbone ash
Ratamahatta Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 (edited) Debeli pecaroš i mućaćosi pokidali u Domu sindikata večeras, uprkos tehničkim problemima Edited December 27, 2023 by Ratamahatta
I*m with the pilots Posted January 2, 2024 Posted January 2, 2024 On 24. 12. 2023. at 0:20, wayfaring stranger said: @I*m with the pilots Kuća buka ti stižu u mahalu. Samo nemoj da zalutaš na Wishbone ash Nisam nesto slusala Swans tako da - vise para za druge koncerte --- Ko ce biti na Ladytron u NS-u neka napravi neki snimak!
Ras Posted January 2, 2024 Posted January 2, 2024 2 minutes ago, I*m with the pilots said: Nisam nesto slusala Swans tako da - vise para za druge koncerte --- Ko ce biti na Ladytron u NS-u neka napravi neki snimak! Biću u NS isto veče, ali na Islandmanu. Mada, podjednako su dosadni ko i ovi na L.
I*m with the pilots Posted January 2, 2024 Posted January 2, 2024 2 minutes ago, Ras said: Biću u NS isto veče, ali na Islandmanu. Mada, podjednako su dosadni ko i ovi na L. Wait, what?? I Islandman u Novom Sadu? Sad sam stvarno ljuta. Nakon dva propala pokusaja da ih slusam na 200-300km od mene. Ako su ti dosadni, ne zasluzujes da ih slusas uzivo!
Ras Posted January 2, 2024 Posted January 2, 2024 Da, NS ima taj koncept dočeka SNG sa više dešavanja, ako se ne varam uspostavljen u vreme kada je bio evropska prestonica kulture. Ne znam šta da kažem o Islandmanu? Učinilo mi se zanimljivim, ali izgleda da ne dobacuju baš daleko, odnosno brzo dosade. Pati, šta da ti kažem. Spoiler ❤️
Ćenta Posted January 5, 2024 Posted January 5, 2024 Ima li ko od Ramštajnovaca, kakva su očekivanja za njihov nastup u maju? 1
goofs Posted January 5, 2024 Posted January 5, 2024 Tri puta sam ih gledao do sada, niti jednom nisu podbacili niti razočarali. Takva su mi očekivanja. 1
napadaj Posted January 5, 2024 Posted January 5, 2024 Imam kartu za Feuer Zone za drugi dan, kapiram da će biti baš dobro.
Ćenta Posted January 5, 2024 Posted January 5, 2024 Uspio sam se preko eFinity ukrcati za drugi dan tj 25 maj, obećali su bukvalno zapaljivi spektakl 😁
Recommended Posts