notenoughreasonsforclaire Posted December 21, 2023 Share Posted December 21, 2023 16 hours ago, Nevernik said: Gigstix. Rekoše da prodaja krece uskoro. Već prodaju karte za ostale koncerte, verovatno će da ih ubace za koji dan. Puštene su karte u prodaju. Link to comment
Nevernik Posted December 21, 2023 Share Posted December 21, 2023 2 hours ago, notenoughreasonsforclaire said: Puštene su karte u prodaju. Super, hvala. Kupljene. Nisu ni skupe. Link to comment
wayfaring stranger Posted December 23, 2023 Share Posted December 23, 2023 @I*m with the pilots Kuća buka ti stižu u mahalu. Samo nemoj da zalutaš na Wishbone ash Link to comment
Ratamahatta Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 (edited) Debeli pecaroš i mućaćosi pokidali u Domu sindikata večeras, uprkos tehničkim problemima Edited December 27, 2023 by Ratamahatta Link to comment
I*m with the pilots Posted January 2 Share Posted January 2 On 24. 12. 2023. at 0:20, wayfaring stranger said: @I*m with the pilots Kuća buka ti stižu u mahalu. Samo nemoj da zalutaš na Wishbone ash Nisam nesto slusala Swans tako da - vise para za druge koncerte --- Ko ce biti na Ladytron u NS-u neka napravi neki snimak! Link to comment
Ras Posted January 2 Share Posted January 2 2 minutes ago, I*m with the pilots said: Nisam nesto slusala Swans tako da - vise para za druge koncerte --- Ko ce biti na Ladytron u NS-u neka napravi neki snimak! Biću u NS isto veče, ali na Islandmanu. Mada, podjednako su dosadni ko i ovi na L. Link to comment
I*m with the pilots Posted January 2 Share Posted January 2 2 minutes ago, Ras said: Biću u NS isto veče, ali na Islandmanu. Mada, podjednako su dosadni ko i ovi na L. Wait, what?? I Islandman u Novom Sadu? Sad sam stvarno ljuta. Nakon dva propala pokusaja da ih slusam na 200-300km od mene. Ako su ti dosadni, ne zasluzujes da ih slusas uzivo! Link to comment
Ras Posted January 2 Share Posted January 2 Da, NS ima taj koncept dočeka SNG sa više dešavanja, ako se ne varam uspostavljen u vreme kada je bio evropska prestonica kulture. Ne znam šta da kažem o Islandmanu? Učinilo mi se zanimljivim, ali izgleda da ne dobacuju baš daleko, odnosno brzo dosade. Pati, šta da ti kažem. Spoiler ❤️ Link to comment
Ćenta Posted January 5 Share Posted January 5 Ima li ko od Ramštajnovaca, kakva su očekivanja za njihov nastup u maju? 1 Link to comment
goofs Posted January 5 Share Posted January 5 Tri puta sam ih gledao do sada, niti jednom nisu podbacili niti razočarali. Takva su mi očekivanja. 1 Link to comment
napadaj Posted January 5 Share Posted January 5 Imam kartu za Feuer Zone za drugi dan, kapiram da će biti baš dobro. Link to comment
Ćenta Posted January 5 Share Posted January 5 Uspio sam se preko eFinity ukrcati za drugi dan tj 25 maj, obećali su bukvalno zapaljivi spektakl 😁 Link to comment
klimt Posted January 7 Share Posted January 7 Gaye Su Akyol 16. februar, Dorćol Platz 1 1 Link to comment
Recommended Posts