Jump to content
IGNORED

koncerti

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Posted

dvaput sam ih sahranio a oni se vraćaju, kapiram da će me nadživeti, na bend mislim, članovi ponaosob svakako

image.png.ea06caff93b69a4846692ec1cdb6a857.png

• +1 1
Posted
16 hours ago, wayfaring stranger said:

. Kada sam video ko na istom mestu svira veceras (16.12.) dan nakon koncerta Gluecifer-a, poceo sam da se smejem, proverite na linku zasto. https://shorturl.at/jtHKW

:D Kod mene u Zoom-u u FFM dan posle Božićnog koncerta Tiger Lillies (dosta spor repertoar po rečima muža) - Bregović

• Haha 1
Posted
1 hour ago, I*m with the pilots said:

:D Kod mene u Zoom-u u FFM dan posle Božićnog koncerta Tiger Lillies (dosta spor repertoar po rečima muža) - Bregović

U Minhenu je sav turbo sa Balkana redovan. Znači, širi se i na ostale delove Germanije.

Posted (edited)
On 17. 12. 2023. at 5:51, wayfaring stranger said:

U Minhenu je sav turbo sa Balkana redovan. Znači, širi se i na ostale delove Germanije.

Nije to neki bauk u smislu muzike u Nemackoj, vidim ponegde poster tih "Balkan" zurki u klubovima, samo mislim da je to neka mesavina bas svega a ne iskljucivo jugo-stvari. Nisam znala da je covek jos uvek koncertno aktivan - Cola je letos imao neki bas veliki koncert u velikoj koncertnoj sali gde sam npr. slusala Sigur ros i Within Temptation; Bajaga se vidi povremeno, a sad bas ove turbo grozote ne vidjam na nekim posterima ali sigurno i toga ima (menoguce mi je da nema npr. u Ofenbahu) - samo ja nisam u tim jugo krugovima. Cola je bio i izlistan u jednom od dva casopisa sa najavama za koncerte i muziku.

Edited by I*m with the pilots
Posted
On 17. 12. 2023. at 0:35, ToniAdams said:

dvaput sam ih sahranio a oni se vraćaju, kapiram da će me nadživeti, na bend mislim, članovi ponaosob svakako

image.png.ea06caff93b69a4846692ec1cdb6a857.png

Bili nedavno u Beogradu, kažu ljudi da je koncert bio strašno dosadan.

• +1 1
Posted

Pa da, recimo da su ovde 6 ili 7 pesama svirali 2 ipo sata, da sam 20 godina mlađi i pogotovo da sam se iskasapio od vutre sigurno ni mi bio jedan od boljih koncerata ikada 

Posted
7 hours ago, Nevernik said:

Ladytron za novu godinu u NS :cool:

Ispravka, za srpsku novu godinu.

Pozoriste mladih. 20h.

• +1 1
  • Hvala 2
Posted

Kako do karata?

Posted
43 minutes ago, notenoughreasonsforclaire said:

Kako do karata?

Gigstix.

Rekoše da prodaja krece uskoro.

Već prodaju karte za ostale koncerte, verovatno će da ih ubace za koji dan.

• +1 1
Posted

Hvala, sad vidim istu informaciju i na njihovom Instagramu. Ništa, pratiće se Gigstix.

Posted

@wayfaring stranger Nesto mislim da nisu tvoj stil ali ja ne propustam. Proslog puta sam isla u Lajpcig :)

TRR144_GRAILS_HI-RES_640x.jpg?v=15273600

UK + EU dates for April 2024!! (couple more still TBA...)
04.23 Manchester UK @ Band On The Wall
04.27 Ludwigshafen DE @ Kulturzentrum Das Haus :kralj:
  • +1 2
Posted
32 minutes ago, I*m with the pilots said:

@wayfaring stranger Nesto mislim da nisu tvoj stil ali ja ne propustam. Proslog puta sam isla u Lajpcig :)

Da su malo bliže pa i da odem. Ovako, 500km u oba pravca, previše, iako do kraja aprila, za sada, imam u planu samo 4 koncerta.

Posted
3 hours ago, I*m with the pilots said:

04.22 London UK @ Downstairs at The Dome @jms_uk

thanks!

ovo mi je na pola puta izmedju posla i ofisa (tj. desetak min pesice sa bilo koje strane), jedino ne znam jos da li sam u gradu tada.