Jump to content
IGNORED

koncerti

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Posted

zanima li nekoga vecerasnji rambov koncert?

Posted

Mene, ali na nivou hajlajts sto ce valjda biti posle po jutjubu...

Posted (edited)
1 hour ago, morgana said:

zanima li nekoga vecerasnji rambov koncert?

Mene. Dobro mi  zvuce na probama

Edited by vladavsnarod
  • +1 1
Posted

ako neko sherovao, tu sam :sleep:

Posted

Ja sad gledam (hvala morgana)... Kvalitet streama je problematican, pritom ja to gledam verovatno prilicno usamljen... Kako je bilo vama koji ste gledali u real time? Istina, skoro svi ti online koncerti pate od toga. Meni je jedino OK stream na 270p.

Rambu fali feedback publike, ocito je... On tako operise, sa tim "banter" (tj. zezanjem). Kraci i cvrsci program bez improv-a mislim da ide bolje za ove online koncerte...

Posted

Radio je kod mene stream u 720p bez ikakvih problima, i zvuk je bio sasvim dobrog kvaliteta

• +1 2
Posted

Otkad sam napisao ono iznad, kod mene se skroz popravilo :D ... odlicni su ovi muzicari.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Preksinoć u Enmor teatru (renoviran prošle godine dok nije bilo ničega), San Cisco. Publlika malo starija i manje hipsterska nego što sam očekivao, svirka solidna, sa pevačicom iz predgrupe su odsvirali obradu Tears for Fears ""Everybody Wants to Rule the World". Moji klinci veseli kad su na red došli hitovi, da mi je neko rekao pre pet godina da će uskoro opet da postoji hit sa refrenom "Let It Go" lupio bih ga nečim po glavi :inn:.

dztxQTg.jpg

wdOrwQe.jpg

SaE

• +1 1