3opge Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 kakav jebeni uzas od programa. ima li negde program za prve dane?
James Marshall Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Ima na internetu :D realno od svih što gostuju Zvonko, ona bunjevačka stipsa, najjači šmele :misko:
hoffnung Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 (edited) Ne može tačnije od ovoga. Gledao ih samo jednom u bašti SKC-a negde oko prvog albuma i to bi bilo to. Demosi su jedino što vredi. Objavili su ih kao bonus cd kompilaciji koja je izašla povodom 30 godina postojanja PP. Sada ih ne bi gledao ni pod pretnjom smrću jel to ovo kada pricate o demo snimcima? psihomodo pop - demo + live 26.10.1986. ja ovo nisam zakacio, ali sam imao prvi i live in amsterdam kasete. meni bili odlicni u tom izdanju, a vidim sada i komentare na yt kako je to sranje, odn. samo demo snimci imaju smisla.. bas cu da vidim da skinem ovo sa slsk-a. da vidim o cemu se radi. Edited July 28, 2016 by hoffnung
wayfaring stranger Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 (edited) Na Beerfestu jedino sto bih gledao je MSR i Kolja i Grobovlasnici.@ hoffnung - demosi su mnoogo bolji od prvog albuma. kada se pojavilo godina zmaja bio sam razočaran što je previše ispeglan. i dan danas imam tu ploču, ali ne verujem da sam je pustio više od par puta. live in amsterdam je blagi cut-copy-paste užas. neko je okačio rip sa demo kasete + kao bonus se pojavio cd sa demosima. to je jedini pravi i odličan psihomodo pop. ako ne možeš da nađeš, javi, pa ću da uploadujem negde. Imas PP sa linkovima. Edited July 28, 2016 by wayfaring stranger
hoffnung Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 (edited) ok, hvala. nema na slsk-u.. btw kako se zove taj cd sa demo snimcima? edit: Edited July 28, 2016 by hoffnung
wayfaring stranger Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 ok, hvala. nema na slsk-u.. btw kako se zove taj cd sa demo snimcima? https://www.discogs.com/Psihomodo-Pop-Teku%C4%87ih-20/master/572654
Timmy Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Al je raspored. Gledao bih Viva Vox, Zvonka i Dubiozu. Mozda i Vlatka. Al sve u razlicitim danima :(
Timmy Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Verovatno ih boli tuki. Koga god da dovedu bice puno. Pa sto da se rasipaju...
Lancia Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 dobro, YU GRUPA je tu. Oni ce uvek biti tu i kad nas ne bude bilo.
Hella Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 (edited) Oni ce uvek biti tu i kad nas ne bude bilo. +1 kakav extra rif kontam da je džindžer plako što ga nije smislio Jadranko Krezic1 month agoSamo ŠUPCI ne slušaju ovakvu muziku, Bogovi Rocka, oli ti ROK glazbe bivše države, ovo nikad ne umire kao i grupa, bravo momcovi!!!!!!!! Edited July 28, 2016 by Hella
Lancia Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Mogao si ti, ravnicare, da skupis bend, pa da prangijas pivopijama.
Recommended Posts