Jump to content
IGNORED

koncerti

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Posted (edited)

Beži s tim gejevima, pričamo o čvrstom roku :fantom: kad budu prašili ko Ripanj Nerada i Vna Go, onda se vidimo

Edited by ljakse
Posted

jesam vam se falijo da sam uzo tiket za rejdiohede?

oćeš da praviš haos na kripu :fantom:

Posted

oteo od nekog ili kupio? 

:(

Posted (edited)

Beži s tim gejevima, pričamo o čvrstom roku :fantom: kad budu prašili ko Ripanj Nerada i Vna Go, onda se vidimo

Wow kakva igra rečima, kakav humor, kakva zajebancija, skoro pa nivou osmoletke! Aj još pls! Edited by Mil@n
Posted

takvi smo mi čvrsti rokeri :fantom: kako bismo drugačije branili te neke stare rokenrol vrednosti od najezde kiča i šunda

Posted

Wow, čvrsti rokeru sa slikom Jelene Đoković u avataru, nema šta, rock n roll je bezbedan zahvaljujući tebi i zaštićen od ovih narodnih metal pank vašar guča gitarijada milijardera koji evo 30 godina sviraju jedno te isto u zemlji Srbiji i za divno čudo opstaju. Ja kako vidim, biće da ti oni čuvaju taj rok en roll za tebe mnogo efektnije nego ti sam. 

Posted

ja mislio to ljakse u avataru :(

Posted

Wow, čvrsti rokeru sa slikom Jelene Đoković u avataru, nema šta, rock n roll je bezbedan zahvaljujući tebi i zaštićen od ovih narodnih metal pank vašar guča gitarijada milijardera koji evo 30 godina sviraju jedno te isto u zemlji Srbiji i za divno čudo opstaju. Ja kako vidim, biće da ti oni čuvaju taj rok en roll za tebe mnogo efektnije nego ti sam. 

Mora tako, razumeš :fantom: branimo se od Grand najezde i tog nekog šunda i kiča :fantom: ostao nam je samo verni špicasti Ibanez, gradski zavod za kulturu i pokrajinska administracija :fantom:

Posted

Mora tako, razumeš :fantom: branimo se od Grand najezde i tog nekog šunda i kiča :fantom: ostao nam je samo verni špicasti Ibanez, gradski zavod za kulturu i pokrajinska administracija :fantom:

Srećno brate, do pobede! Pa da i ti jednom zasviraš pred više o 20 ljudi i da za to budeš nagrađen sa više od 3 besplatna pića, kada rock postavimo na mesto koje zaslužuje! :D

Posted

Naravno brate :fantom: kako kaže brat saborac Đule, da bi uspeo u tom nekom čvrstom roku, moraš da istraješ u tom nekom 1 čvrstom roku :fantom: ako me razumeš

Posted

Sve te kontam. 

Srećno brate! :)