ljakse Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 (edited) Beži s tim gejevima, pričamo o čvrstom roku kad budu prašili ko Ripanj Nerada i Vna Go, onda se vidimo Edited July 4, 2016 by ljakse
Hella Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 jesam vam se falijo da sam uzo tiket za rejdiohede? oćeš da praviš haos na kripu
Mil@n Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 (edited) Beži s tim gejevima, pričamo o čvrstom roku kad budu prašili ko Ripanj Nerada i Vna Go, onda se vidimoWow kakva igra rečima, kakav humor, kakva zajebancija, skoro pa nivou osmoletke! Aj još pls! Edited July 4, 2016 by Mil@n
ljakse Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 takvi smo mi čvrsti rokeri kako bismo drugačije branili te neke stare rokenrol vrednosti od najezde kiča i šunda
Mil@n Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Wow, čvrsti rokeru sa slikom Jelene Đoković u avataru, nema šta, rock n roll je bezbedan zahvaljujući tebi i zaštićen od ovih narodnih metal pank vašar guča gitarijada milijardera koji evo 30 godina sviraju jedno te isto u zemlji Srbiji i za divno čudo opstaju. Ja kako vidim, biće da ti oni čuvaju taj rok en roll za tebe mnogo efektnije nego ti sam.
ljakse Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Wow, čvrsti rokeru sa slikom Jelene Đoković u avataru, nema šta, rock n roll je bezbedan zahvaljujući tebi i zaštićen od ovih narodnih metal pank vašar guča gitarijada milijardera koji evo 30 godina sviraju jedno te isto u zemlji Srbiji i za divno čudo opstaju. Ja kako vidim, biće da ti oni čuvaju taj rok en roll za tebe mnogo efektnije nego ti sam. Mora tako, razumeš branimo se od Grand najezde i tog nekog šunda i kiča ostao nam je samo verni špicasti Ibanez, gradski zavod za kulturu i pokrajinska administracija
Mil@n Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Mora tako, razumeš branimo se od Grand najezde i tog nekog šunda i kiča ostao nam je samo verni špicasti Ibanez, gradski zavod za kulturu i pokrajinska administracija Srećno brate, do pobede! Pa da i ti jednom zasviraš pred više o 20 ljudi i da za to budeš nagrađen sa više od 3 besplatna pića, kada rock postavimo na mesto koje zaslužuje! :D
ljakse Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Naravno brate kako kaže brat saborac Đule, da bi uspeo u tom nekom čvrstom roku, moraš da istraješ u tom nekom 1 čvrstom roku ako me razumeš
Recommended Posts