C žeton Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Ovo bi se ticalo nekih ljubitelja 80-tih. Negde procitah najavu za 5,6. septembar u hotelu Jugoslavija, Marc Almond (Soft Cell). Koncert bi trebao da bude u holu.Taj hol u Jugi je potpuno srusen i pun suta, ovo neka "ujudurma"... . Da ne budem paranoican, al su mi i mesto i koncert cudni. Link to comment
Idioteque Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Taj hol u Jugi je potpuno srusen i pun suta, ovo neka "ujudurma"... . Da ne budem paranoican, al su mi i mesto i koncert cudni.Ima bilbord sa najavom negde posle Dejtonke, a pre Brankovog mosta. Aj pokušaću da provalim lokaciju koncerta. Link to comment
Аврам Гојић Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 ko to organizuje uopste? Link to comment
*edited by mod Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Veroatno je u sklopu Grand Casina Link to comment
maheem Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 u ponedeljak 8. septembra odrzace se koncert Novosadskog Brass Orkestra u pasazu Zmaj Jovine 4 (pivnica Gusan).more info soon...http://www.myspace.com/novosadskibrassorkestar Link to comment
C žeton Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Veroatno je u sklopu Grand CasinaNije, bio sam, to mi je u kraju. Da nije to ona parada, (g. pride) tajna lokacija? Ja bih otiso, al ako upadnu "oni" da biju, nema vremena da im objasnim da sam ozenjen! Mada bi bilo logicno da je u kockarnici, jer je on u fazonu evergrina i nastupa po slicnim mestima. Link to comment
yolo Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 u sklopu kazina (dole) ima nekakav pseudo koncertni hol, e pa tamo je. mozda im doduse osoblje nije obavesteno ali mozete da mi verujete;) Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 Mogwai + Twilight SadThu, Nov 13th 2008 8:00 pm Club Aquarius Zagreb, Croatia Link to comment
holden kolfild Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 (edited) 12.09. virvel @ letnja shikara Edited September 9, 2008 by holden kolfild Link to comment
voja i Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 16.09-killing joke@sala heineken, madrid Link to comment
Indy Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Willard Grant Conspiracy - Northcote Social Club (Melbourne) Saturday, Sep 27 2008Patti Smith - Hamer Hall (Melbourne) Saturday, Oct 11 2008The Drones - The Forum (Melbourne) Saturday, Oct 18 2008 Link to comment
luba Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Willard Grant Conspiracy - Northcote Social Club (Melbourne) Saturday, Sep 27 2008oces da napravis neku pravu sliku cika bobija, da imam bar jednu kako treba, molim te, molim te, molim te :)i puno ga pozdravi.Patti Smith - Hamer Hall (Melbourne) Saturday, Oct 11 2008i jednu patti, specijalno za hellu. doduse, treba mu je dati kad polozi ispit iz poznavanja istorije rnr-a. Link to comment
Hella Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 16.09-killing joke@sala heineken, madridХвала онолико. <_< i jednu patti, specijalno za hellu. doduse, treba mu je dati kad polozi ispit iz poznavanja istorije rnr-a.Вредно штребамо и захваљујемо на достављеном штиву за први семестар. Link to comment
Parsons Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 bila madona sinoc u frankfurtu.karte za stajanje 102 ojra m'rs bre! Link to comment
Parsons Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 billy bragg tour:25 September - Paris, France - La Maroquinerie26 September - Antwerp, Belgium - Arenburg Schouwburg28 September - Frankfurt, Germany - Batschkapp Festival29 September - Cologne, Germany - E-Werk03 October - Bochum, Germany - Century of Song Festival (Billy Bragg, Rosanne Cash, Joe Henry & Friends)05 October - Bochum, Germany - Century of Song Festival (Billy Bragg, Rosanne Cash, Joe Henry & Friends)... Link to comment
Recommended Posts