Jump to content
IGNORED

koncerti

אַף אֶחָד

Recommended Posts

ok. da smatram da je dogovoreno?
Lošiću, sori što se uplićem, ali ajde kad već režeš kulturnoj Pixie DVD, ako ti nije smor sjuri sadržaj onog DJ flasha od prethodnog petka na neki slobodni CD medij. posle mi ga predaš (kad utanačimo), a može i Ras da mi ga preda, ako insistira. u znak zahvalnosti prilažem bocu Jameson viskija ili 30 sličica krašovog životinjskog carstva ili stotinu poljubaca snenih, pa biraj.
Lošiću, sori što se uplićem, ali ajde kad već režeš kulturnoj Pixie DVD, ako ti nije smor sjuri sadržaj onog DJ flasha od prethodnog petka na neki slobodni CD medij. posle mi ga predaš (kad utanačimo), a može i Ras da mi ga preda, ako insistira. u znak zahvalnosti prilažem bocu Jameson viskija ili 30 sličica krašovog životinjskog carstva ili stotinu poljubaca snenih, pa biraj.
za tu bocu ima ti predam 15 dvd-a. samo reci, letecemo kao meci :)
Mene boce ne zanimaju. Jenna

Ovo bi se ticalo nekih ljubitelja 80-tih. Negde procitah najavu za 5,6. septembar u hotelu Jugoslavija, Marc Almond (Soft Cell). Koncert bi trebao da bude u holu.

Edited by C žeton

gedza je gedza je gedzaWeddingPresentW.jpguspeo je konacno da napravi i losu/prosecnu plocu, ali i dalje je covek sa najvisim celom u biznisu, billy bragg zarobljen u telu steve albinia.ovo je valjda peti ili sesti put da ga gledam, ali svaki put je specijalno, svaki put me i raznezi i nasmeje. dalliance [throwing presents straight away because you could never take them home...] i [that was] my favourite dress [you know...] i dalje zvuce i pogadjaju kao da sam u srednjoj skoli. ovog puta je sve jos malo specijalnije jer se 13 (+/-1) godina kasnije konacno ponovo nadjosmo na mestu prvog susreta, malo stariji ali pitanje je da li i zreliji. i naravno nisam jedini old timer u publici, zapravo retko ko je bio mladji od mene.dg: so when was the last time played here... '92? [nije sigurno, al precutah]neko iz publike: and it's all the same crowd!dg: ah, i see, that's witty.i smesno je jebiga, i on zna koliko je dobronamerno, kao i- so are you guys all from around here?- we wouldn't be here if we weren't.you should always keep in touch with your friends.

pa pre toga bi trebalo da bude American Music Club 7. oktobra takodje u DOimajuci u vidu kako trenutno DO izgleda nesto bas i nisam sigurna mada na AMC sajtu stoji da su u Bgd u DO 7.10.obvijusli niko nema pojam kada pustaju karte i koliko suedit: kapitalizacija

Edited by lessa