Jump to content
IGNORED

koncerti

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Ej, hvala, bade. Aj idem onda da ih overim sledece nedelje. Nadam se da to znaci da ne mogu da budu bas mnogo dobri. ;)
xexe, svidja mi se to.molim, i drugi put + javi kakvi su bili :)
javi kakvi su bili :)
Hej, bade, bas su bili mnogo dobra zabava. Igranka bez prestanka. Jamaica meets New Orleans meets Latin meets Africa meets...ma bas dobri muzikanti. Svirali su u klubu u kome cesto gledam koncerte i ne secam se kada je poslednji put bilo ovako puno radnim danom. Bis x2. Ne zna se ko se vise oznojio. Sve pohvale i za publiku, sve neki veseli ljudi. I bas simpaticne cice sto mnogo dobro uzivaju u muzici. Barem u prvim redovima. :) newyorkskajazzensemble0ij2.jpgnewyorkskajazzensemble0tx3.jpgnewyorkskajazzensemble0gh5.jpgnewyorkskajazzensemble0ib1.jpgnewyorkskajazzensemble0fr2.jpgnewyorkskajazzensemble0wm0.jpg
Hej, bade, bas su bili mnogo dobra zabava. Igranka bez prestanka. Jamaica meets New Orleans meets Latin meets Africa meets...ma bas dobri muzikanti. Svirali su u klubu u kome cesto gledam koncerte i ne secam se kada je poslednji put bilo ovako puno radnim danom. Bis x2. Ne zna se ko se vise oznojio. Sve pohvale i za publiku, sve neki veseli ljudi. I bas simpaticne cice sto mnogo dobro uzivaju u muzici. Barem u prvim redovima. :) newyorkskajazzensemble0ij2.jpgnewyorkskajazzensemble0tx3.jpgnewyorkskajazzensemble0gh5.jpgnewyorkskajazzensemble0ib1.jpgnewyorkskajazzensemble0fr2.jpgnewyorkskajazzensemble0wm0.jpg
jes da mi to ne zvuci ne znam kako, al voleo bih da sam bio u tim, prvim redovima. ako me razumes ;)
jes da mi to ne zvuci ne znam kako, al voleo bih da sam bio u tim, prvim redovima. ako me razumes ;)
Ajde, bade, sta se primas, pored mene ne bi imao sanse ;) A i pretpostavila sam da to nije dovoljno rokenrol za tebe. Ali nije rokenrol samo kad je cipela tesna. Ako me razumes :)
Ajde, bade, sta se primas, pored mene ne bi imao sanse ;) A i pretpostavila sam da to nije dovoljno rokenrol za tebe. Ali nije rokenrol samo kad je cipela tesna. Ako me razumes :)
ma, to jamajka i nju orlinz mi malo nespojivo premda se danas spaja sve i svasta, te sto i to ne bi moglo. sve mi, ipak, bolje od ovih nostalgicara za 90-tim. nego, pojuri tu negde onaj dvd od japoneza koji sam postovao pre par stranica. ako ne, onda javi, pa kad dodjes da te ceka kopija :) sada preslusavam poslednja 2 dead brothers. hm, daleko su od prva 2, ali nije tako hrdjavo posle 10. piva i dobrog drustva familije koja se delom uskoro vraca bogu iza nogu.

Video sam pre neki dan reklamu za koncert neke tinejdž atrakcije RBD. Danas čitam da puštaju dodatni kontignet karata jer je prvobitnih 7000 prodano. Začudilo me, jer nikad nisam čuo za taj projekat, pa se pitam da li sam ja lud što nisam čuo za nekog ko može da skupi 15000 ljudi u BG-u ili je to normalno?

Video sam pre neki dan reklamu za koncert neke tinejdž atrakcije RBD. Danas čitam da puštaju dodatni kontignet karata jer je prvobitnih 7000 prodano. Začudilo me, jer nikad nisam čuo za taj projekat, pa se pitam da li sam ja lud što nisam čuo za nekog ko može da skupi 15000 ljudi u BG-u ili je to normalno?
eh, da je tinejdž atrakcija...to je ekipa glumaca iz neke latino serije koji idu po svetu i pevaju ko zna šta i eto, u bg-u, rasprodaju arenu

Aca Lukas i Novi fosili u Areni :P Ne isti dan ... mada bi i mogli.edit: vec su pomenuti AMC ^ , meni ostaje ekskluziva za Lukasa ^_^

Edited by Takeshi
žan Mišel žar (Jean Michel Jarre), francuski kompozitor, izvođač i muzički producent, održaće koncert 8.novembra 2008.godine u Beogradskoj areni, koja je i organizator koncerta.
Realno, JMJ je teska UEFA, kicerica i neukus globalnih razmera, jos malo pa kao francuska Balkanika.Bojkotujem, u slast.