Lancia Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 necu danas nigde, sutra dinosauri :)Uh, ti ces proci ko i Voja. Mozda bude samo vise sveta. Link to comment
baklavica Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Mais non, mais non, to se odnosi na moje kenjkanje o nekim Rusima na koje su svi svrsavali a meni bili malo "onako". Messer Chups, ima negde dole. Link to comment
voja i Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Sta, stvarno bilo lose? Nista, ostavljam vince na ladjenje, da te tesim :)stavi, samo ti stavi... taman ce za mesec dana lepo da se o'ladi (belo, nadam se)ako nemas nista protiv, ja bih radije tamo, na caipiri?e. Uh, ti ces proci ko i Voja. Mozda bude samo vise sveta.nije bilo lose, ni poluprazno, ni mlako... (a predgrupa jeste bila blagi ocaj, zato je valjda sala i pocela kasno da se puni.)ja zaboravih da te update-ujem. Link to comment
baklavica Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 samo jos da prijavim da sam u nedelju videla grindermana i da je bad mozda u pravu: postoji velika sansa da je nick cave zapravo bozanstvo u ljudskom oblicju...sorry, slike nemam - aparat i dalje crknut. Link to comment
Sludge Factory Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 samo jos da prijavim da sam u nedelju videla grindermana i da je bad mozda u pravu: postoji velika sansa da je nick cave zapravo bozanstvo u ljudskom oblicju...sorry, slike nemam - aparat i dalje crknut.Gde je to bilo? Daj malo detaljnije! :) Link to comment
baklavica Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 Na Werchteru, to je festival u Belgiji.Preklopili su mi se sa Raconteurs, pa sam videla samo drugu polovinu svirke. Plej liste ionako nikad ne pamtim, pa tu ne mogu da dam nikakve detalje. :)Bio je jako raspolozen (but then, izgleda da je on uvek raspolozen :)), i atmosfera je bila stvarno super. Puno uzvracete ljubavi :) Ceo stejdz je u ogromnom satoru pa je bio mrak u 5 popodne, totalno lud osecaj.Kaze: -Are you feelin alright?? Yeah!!!...Are you feeling alriiiiight??? Yeeeeah!!!...I always wanted to do this...Now put your hands in the air!! Now put them down!! Oh, fuck me...:D(Raconteurs su isto jako jako dobri.) Link to comment
Sludge Factory Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 Na Werchteru, to je festival u Belgiji.Preklopili su mi se sa Raconteurs, pa sam videla samo drugu polovinu svirke. Plej liste ionako nikad ne pamtim, pa tu ne mogu da dam nikakve detalje. :)Bio je jako raspolozen (but then, izgleda da je on uvek raspolozen :)), i atmosfera je bila stvarno super. Puno uzvracete ljubavi :) Ceo stejdz je u ogromnom satoru pa je bio mrak u 5 popodne, totalno lud osecaj.Kaze: -Are you feelin alright?? Yeah!!!...Are you feeling alriiiiight??? Yeeeeah!!!...I always wanted to do this...Now put your hands in the air!! Now put them down!! Oh, fuck me...:D(Raconteurs su isto jako jako dobri.)Hehe, upravo slusam The Raconteurs! (koji idiot je pravio raspored i preklopio Kejva i Rakonturse? )Nisam ni mislio da mi pricas te detalje kao sto je setlista, vec upravo to: atmosferu, dozivljaj, kako ti je bilo, itd. Hvala! Link to comment
HoboCan Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 O da, sad je i official!! Preneto sa dinosaurjr.com/ :DINOSAUR JR ON TOUR: July 10, 2008 DoornroosjeNijmegen, HollandSOLD OUT!July 11, 2008 MelkwegAmsterdam, Hollandaanvang: 21:00 uur open: 20:00 uur toegang: ? 17,00 + lidmJuly 12, 2008 Cactus Festival @ Minne-Water-ParkBrugge, BelgiumClick Here for tickets.July 20, 2008 Pitchfork Music FestivalChicago, ILTickets $30 day/ $65 Weekend PassSept 5, 2008 Jelen Plvo Live @ TasmajdanBelgrade, Serbia2 day music festival.Sept 21, 2008 ATP Festival NYC 2008@ Kutchers Country ResortCatskills, NYCurated by My Bloody Valentine. Buy Tickets Here. Link to comment
Idioteque Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 Green Beat festival -29 i 30. avgustNa festivalu Green Beat, koji se održava 29. i 30. avgusta na terenima KK Partizan na Kalemegdanu, nastupiće Asian Dub Foundation, Goldi, Sandi Rivera, DJ Saša, Satoši Tomi, Stiv Lauler i Kelis!Američka r'n'b pevačica Kelis koja je 2006. trebalo da održi koncert na EXIT festivalu ali je u poslednji trenutak otkazala celu evropsku turneju, nastupiće 30. avgusta na Kalemgdanu u okviru Green Beat festivala.Kelis Rodžer-Džons rođena je 1979. u Njujorku, njen otac je sa Jamajke, a majka je Portorikanka. Kelis je počela da peva u crkvenom horu, a kao tinejdžerka je svirala klavir, violinu i saksofon, piše "Blic".ADF po n-ti put međ Srbima! Link to comment
Papovac Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Za vikend gledao Obojeni program i moram da priznam da sam prijatno iznenadjen. Dobro usvirani i set lista u okviru koje sviraju prakticno cela prva dva albuma. Koncert preko dva sata, odlican provod za subotu uvece. Link to comment
Milosh76 Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Jedan potpuno "nevazan i besmislen" koncert ce biti za 2 dana u Areni. Nepoznati muzicar ruznog glasa i lose svirane gitare, bez melodije i specificnog glasa, pokusace da zabavi ono malo ljudi koji ce se prevariti da dodju u Arenu. Dakle... rec je o vec pominjanom Leni Kravicu... Onima koji idu zelim lep provod... Link to comment
holden kolfild Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 07.08 @ letnja sikara - ika; ilija ludvig Link to comment
Sludge Factory Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 BAD MOFOS, subota 26. jul 2008. u 23h, SUBCLUB Kragujevac (ulaz slobodan)!Neki moji drugari sviraju! :) Link to comment
Frank Pembleton Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Jedan potpuno "nevazan i besmislen" koncert ce biti za 2 dana u Areni. Nepoznati muzicar ruznog glasa i lose svirane gitare, bez melodije i specificnog glasa, pokusace da zabavi ono malo ljudi koji ce se prevariti da dodju u Arenu. Dakle... rec je o vec pominjanom Leni Kravicu... Onima koji idu zelim lep provod...Nigde nista o tome???? Link to comment
Milosh76 Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Nigde nista o tome????Pa posebnu temu mozda i ne zasluzuje, ali zato najavu koncerta imas ovde.Vrata "Arene" se otvaraju u 18 časova, a karte se još mogu nabaviti po ceni od 2.000 do 3.500 dinara na svim prodajnim mestima Bilet servisa, Eventima i kol-centra "Beogradske arene".Vidimo se tamo Link to comment
Recommended Posts