Jump to content
IGNORED

koncerti

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Posted
bulja imitatori kejva :) heh samo nek su, daj bog ih je više bum
ccc, pa to gusi. mislim, svi ti kejv wannabe mofos. ni njemu bas ne ide, osim kad je u pitanju boranija. ovaj poslednji je za 'kroz prozor'. moze da bude dobar frizbi, jebajga. kao i x pre toga, da dodam ako brat indy nece da me prozove na pasja kola.
Posted

jebes nik kejva. par dana posle dolaze ove nogice ;)messer-chups7.jpgl_ce01e9a74352e1193b8110a7c484b4e5.jpg

Posted

ay karambanisi fer bede mjuzičeuz ?vake nogice ko puškiceni kejvonja ni wanabiji šamse nemaju (makar su i ovi, ono, kremps wanabiji :bee: )al zombie-girl je :Hail:

Posted

zombie girl je najbolja riba u rokenrolu danas. nesto kao cera poison ivy.

Posted
:piggy:
dolaze ove nogice ;)messer-chups7.jpg
Moze neki link za nogice? Daj malo opsirnije, ja sam od onih s jeftinim kartama.
Posted

mala ruskinja iz messer chups. imas to, 100%.

Posted
mala ruskinja iz messer chups.
jes' vala bas je mala.
imas to, 100%.
0%, uz tvoju pomoc 100% (ako zvuci kao sto izgleda)
Posted
jes' vala bas je mala.0%, uz tvoju pomoc 100% (ako zvuci kao sto izgleda)
ok. podseti me za nedelju-dve dok prebacim sve stare mp3s na novu makinu. sada blage veze nemam gde mi je sta.
Posted
ok. podseti me za nedelju-dve dok prebacim sve stare mp3s na novu makinu. sada blage veze nemam gde mi je sta.
Tasta te napokon zavolela :lol: ?
Posted
mala ruskinja iz messer chups.
Od njih imam samo ovo...messerchupscrazypriceif2.jpg... i moram reci da odlicno zvuci.
Posted

U Damnedima ne svira jedino Rat Scabies iz originalne postave. Zvuce odlicno! Kao i uvek. Ako sve bude OK, bice to jedan od najboljih koncerata u NS. Cekam to ceo zivot i radujem se kao bjeba. Vanian a prekoputa njega katedrala... Eloiseeeeee! Spremam se umreti curkajuci niz nogavicu.Oi Polloi dan ranije u CK... Punk as fuck! Nikad voleo ali uvek postovao. Plus, gitaru im sad svira moj najstariji pen-pal i konacno cemo se upoznati.

Posted

i podsetnik PD GIG::. STEVE WYNN ACOUSTIC TRIO .::. SREDA 19. MART .::. LIVING ROOM SKCvise ovde

Posted
i podsetnik PD GIG::. STEVE WYNN ACOUSTIC TRIO .::. SREDA 19. MART .::. LIVING ROOM SKCvise ovde
fak...stizem 20-og.a prosli put je bilo elektricno i fenomenalno
Posted
inace, isti dan u beogradu sviraju gang of four, u originalnoj postavi i jedini su od bendova koji su se ponovo okupili, a da im koncerti valjaju cemu. proverite, internet je stig'o i u ovu vukojebinu!
Stvarno bezveze sto su isti dan,volio bih videti oba benda...ovako ipak dajem prednost Gang of Four.
Posted (edited)
Od njih imam samo ovo...messerchupscrazypriceif2.jpg... i moram reci da odlicno zvuci.
ovaj je ubedljivo najbolji. black black magic je sasvim solidan, ostali albumi tu i tamo. u svakom slucaju, njihov dolazak je lepa vest. Edited by johnnioza