August 21, 2025Aug 21 BBC News na srpskomPotomci Podunavskih Nemaca u Srbiji: 'Želela sam da vidim...Komunističke vlasti su proganjale Podunavske Nemce, sveteći se za nacističke zločine. Sada njihovi potomci dolaze u Vojvodinu da se upoznaju sa poreklom.
January 2Jan 2 Ne znam gde da denem, pa evo ga ovde:Winston Churchill Gets a Doctor’s Note to Drink Unlimited Alcohol While Visiting the U.S. During Prohibition
January 4Jan 4 5 minutes ago, nautilus said:Druže, dva i po deca viskija dnevno. Taj se nije treznio.Sta mislis odakle mu onaj karakteristicni glas?
May 25May 25 1 hour ago, G. L. said:Mala razlika: prvi nije uspeo, a drugi je doprineo smrti onog na kog je pucao.Blagoje Jovovic mozda nije heroj - jer nije u redu ubiti coveka, ali njegovo delo jeste ono koje predstavlja pravednu presudu najvecem krvoloku Blagojevog naroda.Hence, B. J. zasluzuje da mu se ime pamti.Po cemu se Blagoje Jovovic razlikuje od bilo koga ko je, iz bilo kojeg razloga, pripucao na bilo koga?Ante je zivija jos dugo nakon toga - Kenedi, Che i gomla drugih nisu.Da pravimo spomen i Li Harvi Osvaldu i drugima?Ili da pravimo spomenik Gaj Foksu, braci Radovanovicima, Apisu....?Zasto? Za cije babe zdravlje?Pola ovih spomenika sada bi trebalo porusiti, a ne zidati nove samozvanim i takozvanim herojima bez pokrica.
May 25May 25 3 minutes ago, kronostime said:Po cemu se Blagoje Jovovic razlikuje od bilo koga ko je, iz bilo kojeg razloga, pripucao na bilo koga?Ante je zivija jos dugo nakon toga - Kenedi, Che i gomla drugih nisu.Da pravimo spomen i Li Harvi Osvaldu i drugima?Ili da pravimo spomenik Gaj Foksu, braci Radovanovicima, Apisu....?Zasto? Za cije babe zdravlje?Pola ovih spomenika sada bi trebalo porusiti, a ne zidati nove samozvanim i takozvanim herojima bez pokrica.Otkud sad ovde ova prica? Nikad ne bih ni dosao na ovaj deo foruma, da me nisi citirao. Ali, ajde....Blagoje Jovovic se razlikuje od drugih ubica, po tome sto je ubio najveceg krvoloka srpskog naroda. Koji deo tu nije jasan?Da neki Ukr sada ubije Putina, da li bi mu za 30 godina nikli spomenici po Ivano-Frankovsku ili Lavovu ili bi ga se zvanicni Kijev odricao i seruckao o "nehumanom ophodjenju", "drzavnom terorizmu", "uzimanju pravde u svoje ruke" i inim 3.14ckama materinama? Edited May 25May 25 by G. L.
May 25May 25 8 hours ago, G. L. said:Otkud sad ovde ova prica? Nikad ne bih ni dosao na ovaj deo foruma, da me nisi citirao. Ali, ajde....Blagoje Jovovic se razlikuje od drugih ubica, po tome sto je ubio najveceg krvoloka srpskog naroda. Koji deo tu nije jasan?Da neki Ukr sada ubije Putina, da li bi mu za 30 godina nikli spomenici po Ivano-Frankovsku ili Lavovu ili bi ga se zvanicni Kijev odricao i seruckao o "nehumanom ophodjenju", "drzavnom terorizmu", "uzimanju pravde u svoje ruke" i inim 3.14ckama materinama?Blagoje Jovovic je pucao na Pavelica - nije ga ubio.Zajebi paralele sa Ukrajinom - da neko rokne Zelenskog prvi bi mu Ukri digli spomenik.
May 25May 25 13 minutes ago, kronostime said:Blagoje Jovovic je pucao na Pavelica - nije ga ubio.Zajebi paralele sa Ukrajinom - da neko rokne Zelenskog prvi bi mu Ukri digli spomenik.Pucanj B. J. je doprineo smrti A. P. Da nije, guljao bi on jos dugo, dugo... Primer UKR ne izvrci. Spinujes kao da si iz Kolegijuma dosao.
May 25May 25 3 minutes ago, G. L. said:Pucanj B. J. je doprineo smrti A. P.Da nije, guljao bi on jos dugo, dugo...Primer UKR ne izvrci. Spinujes kao da si iz Kolegijuma dosao.Kako je doprineo kad je ovaj umro 2 godine kasnije usled komplikacija zbog dijabetesa?Sa tom dijagnozom tesko bi guljao jos dugo...Udbasko kriminalno govno je pokusalo, promasilo... a i da je uspelo - ne zasluzuje ni sokak, a kamoli spomenik.Promasio je, jebo takvog placenika.
May 25May 25 26 minutes ago, kronostime said:Kako je doprineo kad je ovaj umro 2 godine kasnije usled komplikacija zbog dijabetesa?Sa tom dijagnozom tesko bi guljao jos dugo...Udbasko kriminalno govno je pokusalo, promasilo... a i da je uspelo - ne zasluzuje ni sokak, a kamoli spomenik.Promasio je, jebo takvog placenika. Vrni na TVu danasnje "Oko". Pa nek ti svedok vremena kaze ko je pucao na A.P. "Upoznao sam naslednike Blagoja. To mi prihvacamo kao cinjenicu, premda ustaska emigracija i dalje tvrdi da je to bila UDBA. UDBA nije bila, jer UDBA ne bi promasila".
May 28May 28 Baš simpatičan i dobro posložen članak:https://oko.rts.rs/istorija/5087444/prvo-srpsko-pozoriste-u-carinarnici-s-balkonom-secanje-na-djumrukanu-u-beogradskoj-savamali.html Edited May 28May 28 by Roger Sanchez