Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

Posted

Znaci nisu ispali nikakvi neredi sto je ukinuta 28ca i sto se ostale trole okrecu na Slaviji? Znaci platis rekonstrukciju ulice, po projektu predvidis betonsku podlogu, u medjuvremenu promenis projekat, izbacis betonsku podlogu, posle shvatis da si sjebao mnogo i kao resenje nastavis da se useravas ljudima u zivot. I ljudi sve to trpe i cute.

Posted

Samo da javim da autobusi 52,53,56 ne krecu sa Zelenog venca nego iz Admurala Geparta jer je pukla neka cev ili vec nesto u Narodnog fronta pa ne prolaze tuda (saznao od random lika na stanici posle 20 minuta cekanja). Kad ce biti popravljen nema informacija. 

Posted

Isto, prišla mi neka gospođa i kaže "Ako čekate bus, nema ga" 

Zalijepili rukom napisano neko obaveštenje onako stidljivo

Posted

Могу комотно да поваде шине од Жагубице до Калиша. Ништа се неће десити. Народ се прешалтао до сада на неке алтернативне линије, никаквог протеста не би било.

Posted
Isto, prišla mi neka gospođa i kaže "Ako čekate bus, nema ga" 

Zalijepili rukom napisano neko obaveštenje onako stidljivo
Do je napisao onaj mučeni cvećar što stalno obaveštava ljude
Posted

A kanc dispečera preko ulice...

Posted

Danas narod cekao 12-icu preko pola sata na okretnici na Brdu. U medjuvremenu prosle tri 13-ice. Dodje konacno 12, posle nekoliko minuta krece i... ode. Pobunise se neke zene, bla-bla, pomislih evo jos jedna ulazi na okretnicu, sad ce ova da nas pokupi, hajde. Cekamo bar jos 5 minuta, odem do otpravnika, pitam o cemu se radi i majmuncina me tako istera iz takta da nismo bili daleko od toga da se fizicki obracunamo. Propust njegove firme, vozilo dodje i ode, niko da obavesti ljude o cemu se radi i on mi mrtav ladan kaze da je zastoj i da je ovaj otisao da pokupi putnike. Rekoh koje bre putnike, jesmo li mi sto ovde cekamo majmuni ili sta. Prisli jos neki ljudi, krenuli da pickaraju ovog Milovana, on doslovce odgorava "boli me bre kurac" i samo vidim istrcava jedan celavi sa jaknicom u pravcu tramvaja, ispostavice se vozac. Seo covek na pauzu i sedeo bi jos neko vreme, a onaj prethodni tramvaj su tacno poslali da pokupi putnike na Bulevaru i ispostuje red voznje. Ali koja je ono drskost i osionost - ima ih nekoliko u kucici i niko da izadje i obavesti putnike i izvini se, pa onda hitno posalju vozilo da "ispostuje red voznje" i jos se seljacina pickara s ljudima, koji kasne na posao, na fakultet.

Posted

nije ta. moja goticharka je starija, ima crvenu kosu i crne nokte!

sent from bubamoto

Posted

Ta tvoja ide u Njemačku da vozi Rammstein tour bus :happy:

Posted

Ako Tolstoj moze da bude Lav..zasto admiral ne bi mogao da bude gepard ?

Posted

PA zato što admiral ne zna da pliva lol