Milosh76 Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 Jel ima jos neko utisak da je mnogo veca guzva na Gazeli oko 8 ujutro nego inace? Pogotovo deo kod skretanja za Dedinje i Kneza Milosa, sa Gazele.
hazard Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 (edited) Trajno ukinute linije 19 i 28 zbog ,,preklapanja sa drugim linijama jgs u centru" i ,,optimizacije trolejbuskog saobraćaja". Pa da vam jebem mater da vam jebem, pušite bre kurac retardi Edited November 1, 2019 by hazard
hazard Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 Svi autobusi koji su okretali u centru, naravno, vraćeni. Linije 21 i 22 trajno (!) skraćene do Slavije. Umesto nekadašnje trole 22L uvodi se autobus (!!!) 22A od Trga do Slavije. Pa jebote!!!! Tako je majstori. U najzakrčenijem delu grada smanjite trole, neka idu čađavi busevi na dizel. Udri!!!!!
gospa buba Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 pa jel pushten trg? mislim svima je jasno da preko toga nikakav saobracaj ne sme da se pusti inache 4 meseca rehabilitacije opet. mislim da su izashli iz zone ikakve isplativosti operacije sent from bubamoto
slepa živana Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 pa naravno. ne treba da bude preklapanja. to bi bio čist gubitak.
renne Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 51 minutes ago, gospa buba said: pa jel pushten trg? mislim svima je jasno da preko toga nikakav saobracaj ne sme da se pusti inache 4 meseca rehabilitacije opet. mislim da su izashli iz zone ikakve isplativosti operacije sent from bubamoto večeras vesara i prvorođeni u 18h otvaraju
gospa buba Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 pa naravno. ne treba da bude preklapanja. to bi bio čist gubitak.pa to, zamisli tolike decenije preklapanja.sent from bubamoto
slepa živana Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 1 minute ago, gospa buba said: pa to, zamisli tolike decenije preklapanja. sent from bubamoto zato nam tako i ide. zato što smo siromašni. što bi rekli španci, sve povrljasmo kroz prozor.
keitel Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 1 hour ago, hazard said: Svi autobusi koji su okretali u centru, naravno, vraćeni. Linije 21 i 22 trajno (!) skraćene do Slavije. Umesto nekadašnje trole 22L uvodi se autobus (!!!) 22A od Trga do Slavije. Pa jebote!!!! Tako je majstori. U najzakrčenijem delu grada smanjite trole, neka idu čađavi busevi na dizel. Udri!!!!! Još jedino da zatvore centar bodljikavom žicom i da pristup dozvole samo turistima. I to bi imalo više smisla od ovog genocida.
hazard Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 (edited) 1 hour ago, gospa buba said: pa jel pushten trg? mislim svima je jasno da preko toga nikakav saobracaj ne sme da se pusti inache 4 meseca rehabilitacije opet. mislim da su izashli iz zone ikakve isplativosti operacije sent from bubamoto Taj problem (s rehabilitacijom) je valjda rešen ovim obrtanjem kocki. Ali nije rešen problem koji je nastao kada je ulica sužena. Kada je ono par dana hrapavi Trg pušten, bile su ogromne kolone trola kod muzeja. Očigledno je ,,rešenje" da se broj vozila tu jednostavno smanji. Pošto ova vlast pati od trolomržnje, udarili su na trole a buseve ostavili. Ne postoji nikakvo drugo objašnjenje zbog čega je trola 22L trajno zamenjena busom 22A. Oni žele trole da ukinu skroz, sad im nije prošlo, ali idu ka tome. Edited November 1, 2019 by hazard
gospa buba Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 a shta je problem sa trolom? vuku vesare traume iz mladosti, shto nije vozila balkanskom, nego se klipsalo uzbrdo da se razumemo, ne mislim da dodjosh ne sme da upravlja beogradom, ali bi bilo pozeljno da je, shto kazu, ostvaren chovek, i da ne mrzi grad dovrshen chovek sent from bubamoto
SNARC Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 Opa..firca i Beogradjane osma ofanziva..ako ako, neka. Prezivecete
radisa Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 2 minutes ago, SNARC said: Opa..firca i Beogradjane osma ofanziva..ako ako, neka. Prezivecete Jbg, kad nisu na vreme mazali šine sa slaninom, sad nek' imaju Vesića... A jasno je što mrzi trolu... Kad je došao u grad nije mogao da se snađe, ta trola mu je stalno ipresecala put, onako mladom i zamišljenom, pojavljivala se na, za njaga neočekivanim mestima, jer u njegovom selu toga nije bilo... I tako nastanu traume iz detinjstva... :(
hazard Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 (edited) Bilo je priča da im žice za trole smetaju za novogodišnje osvetljenje. A svi znamo da je to najbitnije. Verovatno je glavno to što za trole ne postoji neka koruptivna šema za nabavku novih, dok ima više šema za nabavku nekih zamena, npr. neki električni busevi iz Kine, polurashodovani krševi iz Turske i tako dalje. Takođe, trole su jeftine za eksploataciju i održavanje i dugo traju. Ne možeš da kradeš na gorivu, ne možeš da kradeš na delovima, ne možeš svakih 5 godina da raspišeš novi tender za vozila na kome ćeš, naravno, da kradeš. Edited November 1, 2019 by hazard
Recommended Posts