Svarog Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 1 hour ago, slepa živana said: ja prošle nedelje pokušavala da dozovem kurira iz postexpressa da dođe da preuzme pošiljku, od utorka do petka, i nikako da se pojavi. na kraju odem u petak sama u poštu da predam pakete i da pitam o čemu se radi. kontrolorka mi kaže, nezvanično, svi su dali otkaz. u petak oko 5 dolazi momak kurir, reko kasno već sam sama obavila... a jel istina da jedini ti nisi dao otkaz? a on kaže, pa skoro, ali i ja ću od prvog, idem u gsb, tamo je veća plata. u pošti 36000 na određeno, tromesečni ugovori, ponedeljak - subota, i to ako imaš sreće. kuriri većinom rade pon-petak, za 20000 na pp ugovore. u gsp oko 60000. ne znam kakvi su ugovori. Mi smo čekali hitan paket da nam isporuče gotovo 5 radnih dana. Na kraju, nakon gomile telefonskih razgovora, nervoze, jurnjave... došao je momak, i kaže da ceo NBG i Zemun pokrivaju samo on i još jedan kolega i da je nemoguće da isporuke stižu na vreme.
Frank Pembleton Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 Koliko je "tačan" ovaj beovoz ili kako se god zove?Treba mi sutra da se dovučem do Novog Groblja, nekako mi to najbolja varijanta, ako radi... On sad ide na sat vremena? ... Shiit has hit the fan...
renne Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 tačna je satnica i ok ide to koliko ide na sat na TB ti je u sat i 19 minuta
Frank Pembleton Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 Ok onda ću tako...Posle od Vula mogu i peške... ... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 moji kazu da je perfektno tachan.sent from bubamoto
Блок_64 Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 11 hours ago, Frank Pembleton said: Koliko je "tačan" ovaj beovoz ili kako se god zove? Treba mi sutra da se dovučem do Novog Groblja, nekako mi to najbolja varijanta, ako radi... On sad ide na sat vremena? ... Shiit has hit the fan... Ovi zornjaci u 07:40,08:40 umeju da kasne po 10-15 min ostalo sve na vreme.
gospa buba Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 sad grejanje? jel to ono tehnoloshko reshenje da hlade motor?sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Pita me ortak jel moguce da pokrene na kompu aplikaciju BusPlus? Iskreno ne znam cemu to al ajde da pitam...
renne Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 jedino preko emulacije androida na winu, inače jok u drugim vestima, opet iskočio trajvan
Lezilebovich Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Sve sto je skoro renovirano/radjeno predstavlja dodatno rizik. Ovo iskakanje je na Slaviji, proslo na novom mostu...
gospa buba Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 jedino preko emulacije androida na winu, inače jok u drugim vestima, opet iskočio trajvangde iskochio?sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 2 minutes ago, Lezilebovich said: Sve sto je skoro renovirano/radjeno predstavlja dodatno rizik. Ovo iskakanje je na Slaviji, proslo na novom mostu... Kaze mi ortak da S.Novaka to sto treba da zalivaju oko sina rade sa takvim bolom u.... da ce to da se razvali ekspresno...
gospa buba Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 gde god su takli neshto sent from bubamoto
Recommended Posts