radisa Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 1 minute ago, Timmy said: Molim te pricitaj moje i njegovo pisanje, pa iskreno reci ko treba da smanji dozivljaj. On tebe nigde nije vređao, nije ti rekao da si ološ, nije ti rekao da si smradina... Niti je ikome to rekao... Dao je poređenje koje nije najsretnije, ali nije nikoga vređao...
Timmy Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 (edited) Cekaj, hoces da kazes da je veci greh reci da su taksisti banda (kao sto jesu) nego reci da su svi u cargo kao narko dileri. Eeej, dileri koji leze po 10 godina... To je tebi nesrecno poredjenje... Daj Radisa, ozbiljan si covek. Ne preteruj i ti sa tako različitim kriterijumima. Edited March 3, 2019 by Timmy
Timmy Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 (edited) 4 minutes ago, radisa said: On tebe nigde nije vređao, nije ti rekao da si ološ, nije ti rekao da si smradina... Niti je ikome to rekao... Dao je poređenje koje nije najsretnije, ali nije nikoga vređao... I Jos jednom, jer ne verujem sta pises. Nije uvreda reci da je neko narko diler a jeste reci da je banda i ološ (što taksisti jesu i stalno to potvrđuju)?? Edited March 3, 2019 by Timmy
radisa Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 2 minutes ago, Timmy said: Cekajte, hoces da kazes da je cevi greh reci da su taksisti banda (kao sto jesu) nego reci da su svi u cargo kao narko dileri. Eeej, dileri koji leze po 10 godina... To je tebi nesrecno poredjenje... Daj Radisa, ozbiljan si covek. Ne preteruj i ti sa tako različitim kriterijumima. On nije rekao da su u CARGO narko dileri nego je dao poređenje, ti si rekao da je ON smradina i ološ... NešaTaksista je za tebe smradina i ološ? I ja te ne banujem za to, nego se sad još raspravljam sa tobom? Biće da je u meni problem...
renne Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 10 minutes ago, Timmy said: Za njih vaze drugačija pravila? Ili samo i dalje skupljas postove? Edit. Znam odgovor, ne moras jos 3 posta napisati. ljubavi nikao ne možeš bez mojih postova, vidim ja
Timmy Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 @nesha taxistataxista Sram te bilo. I tebe i tvoje kolege. U RL vas cuvaju banditi iz vlasti, a ovde neobjektivna moderacija. Evo sad racunaj da sam te izvredjao ( do sada nisam nista licno pisao, vec generalno, iako Radisa kaze suprotno), pa evo Radisa, prihvatam kaznu. Jer je nesha pokazao da je smrad i bandit kao vecina njegovih kolega Al moras kazniti i njega zbog uporedbe cele profesije sa narko dilerima.
Timmy Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 1 minute ago, renne said: ljubavi nikao ne možeš bez mojih postova, vidim ja Ne moze niko bez tvojih postova kad ih izbacis po 200 dnevno. Ti si kao kiša, mora da pada, težiš da je ignorišeš, al ne možeš nikako.
radisa Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 1 minute ago, Timmy said: @nesha taxistataxista Sram te bilo. I tebe i tvoje kolege. U RL vas cuvaju banditi iz vlasti, a ovde neobjektivna moderacija. Evo sad racunaj da sam te izvredjao ( do sada nisam nista licno pisao, vec generalno, iako Radisa kaze suprotno), pa evo Radisa, prihvatam kaznu. Jer je nesha pokazao da je smrad i bandit kao vecina njegovih kolega Al moras kazniti i njega zbog uporedbe cele profesije sa narko dilerima. Ne moram ja ništa... A ovo tvoje ostaje, i još ću vratiti postove koje si noćas pisao, da se vidi da ne lažem... Pa razmisli malo šta pišeš...
radisa Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 13 hours ago, Timmy said: Od mene riport za uporedbu cargoa sa narko dilerima. Smradina klasična 5 hours ago, Timmy said: Taksi banditi. Oni klasični. Još došao ovde da jede govna. Mrš ološu Nije lično?
Timmy Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Ne moras naravno. Vlast ti daje mogućnost izbora. Kao i meni da kazem i zavrsim (uz izvinjenje ostalima sto je dovde došlo): Taksisti su banda i ološ. To pričam ma osnovu 20 godina saradnje sa njima. Cargo su normalni ljudi sa normalnim pristupom poslu. Svaki dan traže način da legalno posluju. Sve suprotno sa onim sto se pise ovde.
Timmy Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 1 minute ago, radisa said: Nije lično? Nije. Više sam mislio na celu profesiju. Al vidim da je ispalo drugačije.
radisa Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Vidiš, to je tvoje mišljenje... Kao što je Nešino mišljenje nešto drugo... Počnite da razgovarate, umesto da se vređate, pa ćete se negde naći... Mislim da ste normalni ljudi...
Timmy Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 @radisa Zašto ignorišeš činjenicu da je moje pisanje reakcija na njegovo da su cargo kao narko dileri?
Timmy Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Do njegovih postova isla je normalna diskusija. Pokušaj da gledaš samo šta se piše, a ne ko piše... Često tako omanete, a nije to u redu... I ovo pisem stvarno najdobronamernije, jer mi je isti interes kao i vama - normalna i fer diskusijana forumu.
radisa Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Just now, Timmy said: @radisa Zašto ignorišeš činjenicu da je moje pisanje reakcija na njegovo da su cargo kao narko dileri? On to nije nigde rekao... Pročitaj ponovo... Quote Ovako sad njihovi protesti su kao kad bi narkodileri tražili tražili ostavku ministra policije zato što ugrožava njihovo ustavom zagarantovano pravo na rad. Ti možeš da tumačiš kako hoćeš, ali ovde ne stoji da su CarGO narko dileri, nego poredi dve situacije i perteruje da bi pokazao apsurdnost situacije iz svog ugla... A onda ga ti lično vređaš (ma šta sad pisao o tome...)
Recommended Posts