Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Featured Replies

Sam sistem para umesto karata na kartici je prevara- jedina roba koju platis unapred i doplacujes ako poskupi.

• Replies 17k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Na liniji 50 ima vozaca iz Bangladesa/Indije i voze jako pristojno.  Ljudi masovno pokusavaju da ih nesto pitaju: 1) jedna baba - gde se silazi za Medakovic 2 2) jedan alkos - majstore

• Najverovatnije ih neće biti ni kada se završi komplet pruga jer SrbVoz nema na raspolaganju putničke vagone za obavljanje prevoza. Elektromotororne garniture ne mogu da se koriste u ove svrhe na celom

Posted Images

@BeholderPa jedino ako on moze da ti ocisti sredstva sa kartice, posto sam automat to ne moze. Samo ti napise da nemas dovoljno, ne moze da ti skine u tom slucaju. Nego, jel si ti bre siguran da nije povecan limit?? Jbte, slusao sam ljude (doduse, ne pazljivo) da moze da se uplati 720d

Jel?Nisam ni proverio a pljujem ih, sramota!

Edited by eye of the beholder

Nisam se relativno dugo vozio a ni sretao sa kontrolorima ali u zadnja dva susreta moram da primetim tesku kurcobolju i bojkot kada je u pitanju odnos vozac-kontrola. Pre Bus plusa a i na pocetku njega je procedura bila da jedan uvek udje na prva vrata, zapise neke brojeve od vozaca i onda krenu u kontrolu. Koliko vidim u zadnje vreme kontrola kad udje ni ne pogleda vozaca, a i vozaci kada neko hoce da kupi kartu (cak i sa tacnim iznosom i bez onih "Imam samo 1000" fora) odgovore sa "C" ili ako su bas raspolozeni odmahnu rukom i kazu "Ne"

Nešto sam listao vikipediju. U Engleskoj ako hoćeš da platiš 20p račun novčanicom od 20£ trgovac ima zakonsko pravo da te odbije.Послато са GT-P6200 користећи Тапаток 2

Ima logike.Doduse kdo nas je slucaj da odbijaju i kada im se da u dinar tacno, a i kontrolori ne deluju preterano iznenadjeno.

radi prevoz kao sat :)BDDBplCCEAA-AiP.jpg

Koliko devedespetica! Novi standard: jedan putnik - jedno vozilo!

Ja bi pristao i na klasičan standard31 mesto za sedenje i 64 za stajanje

Ja bi pristao i na klasičan standard31 mesto za sedenje i 64 za stajanje
Ih. u onim beloruskim trolama mogu i do 72 stajace osobe da se nabiju. Ajmo sredina malo.

Samo da neko ne spomene Japanske autobuse...

Jel ona aplikacija za android ne radi vise?Tj. ne radi web varijanta.Pomocu kodova mogu i sam ne treba mi app....

Nisam ni znao da postoji web aplikacija. Inace radi aplikacija bez problema, neki dn su je poboljsali dosta, pa se vide i brojevi svakog busaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Hajde, know-it-alls, kakvi su ovi Solaris busevi što je Đido sad naručio? (... komada 203.)