Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

Posted

@Shan Jan Čekaj je l to ozbiljno ne mogu da vide??? Znači (teoretski ofc) kolega napadaj može da ode i kaže “dobar dan imam 5000rsd. na kartici rešite ovo” i Miloš Vučević iz podruma se pretvori u tužnog kerića iz mima?!?!

Posted

Pa ja tako razumem, jer to je stari sistem, novi prosto nema kartice kao deo sistema pa ni citace. Realno mozda se ganguli vise isplati da igra na postenje ljudi kad im daje kredit za GSP nego da uvodi ceo sistem zbog zaostalih kartica.

A zapravo ce verovatno cekati da svi zaborave na to... :thumbdown:

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Supermegagiga nova aplikacija ne radi danas

Posted

ima nečeg dirljivog u vašoj veri u tu aplikaciju. nečeg skoro pa religioznog

• +1 3
  • Haha 1
Posted

život bez aplikacija nije život

Posted

Sa Google mapsa ukinute informacije o linijama na stajalistima. Jos jedan korak unazad.

• Haha 1
  • Tužno 1
Posted
5 hours ago, KnightLore said:

Sa Google mapsa ukinute informacije o linijama na stajalistima. Jos jedan korak unazad.

U jbt.  Vidim da nema više... Zašto li su to uradili???

Posted

U aplikaciji?

...shiit has hit the fan...
Posted

Pratio malo bus preko aplikacije.

Rifrešujem i smanjuje se broj minuta ali ne i stajališta, niti se pomera na mapi.

Kad je došlo na 4 min, bus je stigao, a kaže udaljen još 15 stanica.

Posted

Ja sam isto pratio, i smanjuje se i broj minuta i loptica na mapi se uredno pomera

Posted

dobro juche i danas luduje pojachano, nishta ni sa chim :lolol:

kad radi sasvim je dobra, radi posao.

Posted
On 3. 8. 2023. at 13:26, mraki said:

Pratio malo bus preko aplikacije.

Rifrešujem i smanjuje se broj minuta ali ne i stajališta, niti se pomera na mapi.

Kad je došlo na 4 min, bus je stigao, a kaže udaljen još 15 stanica.

Pre neki dan kolega mi rekao da aplikacija daje prikaz dolazaka vozila na osnovu njihovog reda vožnje a ne na osnovu stvarne trenutne pozicije vozila i udaljenosti od stanice. Bio sam u fazonu WTF? pošto sam verovao da su ugradili u vozila neke uređaje koji omogućavaju GPS praćenje. Tako da je ovo što pričaš vrlo lako moguće. I meni je pre neki dan kroz stanicu prošao tramvaj 11 koju aplikacija uopšte nije registrovala da postoji. 

• Haha 3