Milošica Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 (edited) https://nova.rs/vesti/biznis/beogradjani-za-pola-minuta-izbusili-sapicev-sistem-naplate-karata-za-prevoz-ne-morate-da-platite-nista-osim-sms-poruke/ Mogli bi skloniti vest ovi sa Nove. Nisam baš siguran da će ovo tek tako prolaziti pa ljudi mogu imati problem. Jako informerovski i neprofesionalno. Edited May 17, 2023 by Milošica 1
mraki Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 (edited) Ali meni i dalje promiče šta je ideja iza celog ovog cirkusa? Ako je samo da se ugradi, to je moglo i po starom… Da pokažu staroj ekipi kako to treba da ide? Da li je moguće da Gangula zaista veruje da je ovo bolje rešenje i da će biti bolja naplata? Edited May 17, 2023 by mraki 1
gospa buba Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 jako oni ne razmishljaju chemu izlazu te tzv "izvore" oko kojih ne moraju ni da se potrude Sent from my RMX3710 using Tapatalk
Filozof manijak Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 Počinjem da sumnjam kako je gangula ubačeni Đilasov spavač da razjebe Bgd i naprednjake u istom. Ovolika količina gluposti u tako kratkom roku je zapanjujuća do imbecilnosti, svaka mu čast. I to baš u ovom trenutku, perfect (shit)storm
gospa buba Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 makar j.e most ostavio na miru, pa pregorela bi mu glava od smishljanja tolikih reshenja [emoji38]ol:Sent from my RMX3710 using Tapatalk 1
munze Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 9 minutes ago, mraki said: Ali meni i dalje promiče šta je ideja iza celog ovog cirkusa? Ako je samo da se ugradi, to je moglo i po starom… Da pokažu staroj ekipi kako to treba da ide? Da li je moguće da Gangula zaista veruje da je ovo bolje rešenje i da će biti bolja naplata? Najverovatnije mu nisu dali love koliko je trazio. Ovi kenkart ,kako se zovu
munze Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 3 minutes ago, gospa buba said: makar j.e most ostavio na miru, pa pregorela bi mu glava od smishljanja tolikih reshenja ol: Sent from my RMX3710 using Tapatalk Kako ostavio? Prekljuce izasao tender za neke ing. I neki nadzor za novi most
Patty Lee Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 13 minutes ago, Tihajeza said: Do kada je originalno važio ugovor sa Kentkartom? Ugovor je na deset godina. Potpisan 2021, znači do 2031. 1
Tihajeza Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 1 minute ago, Patty Lee said: Ugovor je na deset godina. Potpisan 2021, znači do 2031. Auu, jel to znači da će naši morati da plate Kentkartu procenjenu izgubljenu dobit za 8 godina? Pretpostavljam da će da ih tuže nekom međunarodnom sudu.
renne Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 3 minutes ago, Tihajeza said: Auu, jel to znači da će naši morati da plate Kentkartu procenjenu izgubljenu dobit za 8 godina? Pretpostavljam da će da ih tuže nekom međunarodnom sudu. Tužili Sve će doći na naplatu
Hamlet Strašni Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 33 minutes ago, yabadaba said: Pa iskoristio si dokument koji je falsifikovan kao pravi to je krivično delo. Nisam pravnik al po meni dal je na papiru ili na ekranu nije neka razlika. Ne znam šta misle pravnici o tome @Hamlet Strašni @Uskebasi Ovako na prvu loptu, mislim da si u pravu. Nije problem pravljenje poruke nego kada je upotrebiš kao pravu
Hamlet Strašni Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 33 minutes ago, yabadaba said: Pa iskoristio si dokument koji je falsifikovan kao pravi to je krivično delo. Nisam pravnik al po meni dal je na papiru ili na ekranu nije neka razlika. Ne znam šta misle pravnici o tome @Hamlet Strašni @Uskebasi Ovako na prvu loptu, mislim da si u pravu. Nije problem pravljenje poruke nego kada je upotrebiš kao pravu
Tihajeza Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 1 minute ago, Hamlet Strašni said: Ovako na prvu loptu, mislim da si u pravu. Nije problem pravljenje poruke nego kada je upotrebiš kao pravu Kako će to beli ikada saznati, osim ako mi ne uzme telefon u svoje ruke i počne da mi pregleda imenik? Samo razmišljam glasno.
Recommended Posts