darling Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Ima piratski sken prethodnog izdanja iz 2010. online. -_-to! misim, to i treba da bude za dz, u svakoj kuci po jedan.
ajgor Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 jel povez od kurčeve kožice?meki povez košta 200 dindžiNetje biti. Rasprodato izdanje iz 2011, u mekom povezu, bilo je 900 kinti, na sajmu se prodavalo za 700 i tada je rasprodato. Čeka se novi tiraž, navodno će biti po 700 u redovnoj prodaji.
Ulven Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 To za 200 dinara je verovatno školsko izdanje.
DarkAttraktor Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Imam da prijavim love za matorce zato sto su dosledne antievropske srbende i 1 jezicki love za turski koji sve vise slusam u mom okruzenju zahvaljujuci njima koji su se primili ko nenormalni na turske sapunice. Ajd sto svaki dan sto slusam te še krederim umesto hvala i sto se macka vise ne zove imenom vec je sad đanaan* nego danas na ovaj najhriscanskiji dan dolazimo na tradicionalni rucak kod kumova i umesto uobicajenog Hristos se rodi, keva ce kumi sa vrata - Oš geldin, a ova odgovara ko iz topa - Oš buldug**. A ja koma Mislim nije sto su moji, no ja stvarno mislim da je to izuzetno kul, zlo i naopako ! * draga**valjda dobrodosli-bolje vas nasli
pt 2.0 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 izmotavati se...podseti me na omiljenu zabavu kad sam bila dete.izgovaranje reči do obesmišljavanja ili rastavljanje na ono od čega su nastale. pa mi posle skroz drukčije zvuče.ko nove.
Willow Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 za frazu "gutati (nekog) očima". Gutao sam je očima. Gutala me je očima. Gutali su se očima. Nema šta, veoma lepa i ubedljva fraza.
Recommended Posts