Jump to content
IGNORED

Волем, језички

расејан

Recommended Posts

Posted
Prpa :lol: Ustvari sve sa opkoljenim r: grga,trta,brbljati,mrmljati,krkaj,ne vrvi od ovakvih reci ali su mnogo simp
Pa imaš prst, krst, čvrst, krv itd. Ali kapiram da ima simp efekat ako ima i nešto posle, tj. kad nije samo jedan slog koji se završi suglasnikom.Ja volim kako zvuči buhtla. :lol:
Posted

ja volim i njen ukus :lol: evo jedna za tvoju dušu: flabbergasted

Posted

Izgovorenu po američki ili britanski? :D

Posted (edited)
Pa imaš prst, krst, čvrst, krv itd. Ali kapiram da ima simp efekat ako ima i nešto posle, tj. kad nije samo jedan slog koji se završi suglasnikom.Ja volim kako zvuči buhtla. :lol:
Ali ovo je r oiviceno istim suglasnikom. U kojim jos jezicima postoji samoglasnicko R? Znam da ga ima u indijskim jezicima, recimo, Krisna je ustvari Krsna (ustvari ovo je vise u starijim jezicima nego modernim, ali i u starijim je vise kao englesko "church" nego nase "prst). Takodje i u ceskom (Strč prst skrz krk).Kurbla :D Edited by anantaram
Posted

slugavam se, /potpis/kak je gubaona je bila tak feš cura o njega da si vidla, suhorepec

Posted

Gramatika turskog. :wub: Najsavrseniji jezik koji sam upoznao do sada.

• 2 weeks later...
Posted

Iz Copicevih knjiga:"Ajde, razgovore moj...""Osnovato-nepotkato""Razrakolio se"

Posted

A glede gore pomenutog flabbergasted ima i discombobulated.I was flabbergastingly discombobulated.

Posted

prospector talk: doggonit, dagnabbit, cansarnit :wub: