September 30, 201113 yr On 30. 9. 2011. at 0:34, anantaram said: Prpa Ustvari sve sa opkoljenim r: grga,trta,brbljati,mrmljati,krkaj,ne vrvi od ovakvih reci ali su mnogo simpPa imaš prst, krst, čvrst, krv itd. Ali kapiram da ima simp efekat ako ima i nešto posle, tj. kad nije samo jedan slog koji se završi suglasnikom.Ja volim kako zvuči buhtla.
September 30, 201113 yr On 30. 9. 2011. at 8:59, Father Jape said: Pa imaš prst, krst, čvrst, krv itd. Ali kapiram da ima simp efekat ako ima i nešto posle, tj. kad nije samo jedan slog koji se završi suglasnikom.Ja volim kako zvuči buhtla. Ali ovo je r oiviceno istim suglasnikom. U kojim jos jezicima postoji samoglasnicko R? Znam da ga ima u indijskim jezicima, recimo, Krisna je ustvari Krsna (ustvari ovo je vise u starijim jezicima nego modernim, ali i u starijim je vise kao englesko "church" nego nase "prst). Takodje i u ceskom (Strč prst skrz krk).Kurbla :D Edited September 30, 201113 yr by anantaram
September 30, 201113 yr On 30. 9. 2011. at 18:56, Oxymoron said: Po britski, ofc... http://www.youtube.com/watch?v=5FFRoYhTJQQ
October 1, 201113 yr slugavam se, /potpis/kak je gubaona je bila tak feš cura o njega da si vidla, suhorepec
October 17, 201113 yr Iz Copicevih knjiga:"Ajde, razgovore moj...""Osnovato-nepotkato""Razrakolio se"
October 17, 201113 yr A glede gore pomenutog flabbergasted ima i discombobulated.I was flabbergastingly discombobulated.