Father Jape Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Prpa Ustvari sve sa opkoljenim r: grga,trta,brbljati,mrmljati,krkaj,ne vrvi od ovakvih reci ali su mnogo simpPa imaš prst, krst, čvrst, krv itd. Ali kapiram da ima simp efekat ako ima i nešto posle, tj. kad nije samo jedan slog koji se završi suglasnikom.Ja volim kako zvuči buhtla.
Elmer Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 ja volim i njen ukus evo jedna za tvoju dušu: flabbergasted
Father Jape Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Izgovorenu po američki ili britanski? :D
anantaram Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 (edited) Pa imaš prst, krst, čvrst, krv itd. Ali kapiram da ima simp efekat ako ima i nešto posle, tj. kad nije samo jedan slog koji se završi suglasnikom.Ja volim kako zvuči buhtla. Ali ovo je r oiviceno istim suglasnikom. U kojim jos jezicima postoji samoglasnicko R? Znam da ga ima u indijskim jezicima, recimo, Krisna je ustvari Krsna (ustvari ovo je vise u starijim jezicima nego modernim, ali i u starijim je vise kao englesko "church" nego nase "prst). Takodje i u ceskom (Strč prst skrz krk).Kurbla :D Edited September 30, 2011 by anantaram
Elmer Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Po britski, ofc... http://www.youtube.com/watch?v=5FFRoYhTJQQ
kud_genijalci Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 slugavam se, /potpis/kak je gubaona je bila tak feš cura o njega da si vidla, suhorepec
anantaram Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Gramatika turskog. Najsavrseniji jezik koji sam upoznao do sada.
Giga Moravac Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Iz Copicevih knjiga:"Ajde, razgovore moj...""Osnovato-nepotkato""Razrakolio se"
Giga Moravac Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 A glede gore pomenutog flabbergasted ima i discombobulated.I was flabbergastingly discombobulated.
DarkAttraktor Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 prospector talk: doggonit, dagnabbit, cansarnit
Recommended Posts