Jump to content
IGNORED

Волем, језички

расејан

Recommended Posts

Posted

Arhaizme: onomad, otoič, zborim etc.Arhaične oblike sa povratnim zamenicama (ili dijalektizme kod mene, reklo bi se): u brata mu, kod kuće mi... Kao i karakteristični sufiks "ja" u glagolu u jednini perfekta.TV floskule: smeštajni kapaciteti, banjska lečilišta, građani i privreda itd.

Posted

Волем језике у желеу.

• 4 weeks later...
Posted

ja volim sto su ucenici iz jedne loznicke srednje skole, kada su nabrajali reci koje znaju na engleskom, na slovo M, u najvecem broju kazali MILF

Posted

Znači ima još nade za zapadnu Srbiju. :D

Posted

пуњењепуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-

Posted

и да то певају суфије као зикр, то да видим па да умрем

• 2 weeks later...
Posted

Donaudampfschiffahrtselektrizitaetenhauptbetriebswerkbauunterbeamtengesellschaft

Posted

dođavola.laugh.gif volim i tu reč, ali ovde je rekacija na elmer-reč

Posted (edited)

počevši od složenica dođoh do te najduže reči :D dodatak topiQ poavetati smandrljati isprašiti tur izdevetati zavrzlama

Edited by Elmer
Posted

Poruka na "Hotfile" serveru, koja se dobije pri pokušaju preuzimanja neke nepostojeće datoteke: Ova datoteka je ili uklonjena zbog tužbi autorskih prava ili je izbrisana od strane natovarivača. :wub:

Posted (edited)

Prpa :lol: Ustvari sve sa opkoljenim r: grga,trta,brbljati,mrmljati,krkaj,ne vrvi od ovakvih reci ali su mnogo simp

Edited by anantaram