August 18, 201113 yr Arhaizme: onomad, otoič, zborim etc.Arhaične oblike sa povratnim zamenicama (ili dijalektizme kod mene, reklo bi se): u brata mu, kod kuće mi... Kao i karakteristični sufiks "ja" u glagolu u jednini perfekta.TV floskule: smeštajni kapaciteti, banjska lečilišta, građani i privreda itd.
September 16, 201113 yr ja volim sto su ucenici iz jedne loznicke srednje skole, kada su nabrajali reci koje znaju na engleskom, na slovo M, u najvecem broju kazali MILF
September 16, 201113 yr пуњењепуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-пуњење-
September 27, 201113 yr Donaudampfschiffahrtselektrizitaetenhauptbetriebswerkbauunterbeamtengesellschaft
September 28, 201113 yr počevši od složenica dođoh do te najduže reči :D dodatak topiQ poavetati smandrljati isprašiti tur izdevetati zavrzlama Edited September 28, 201113 yr by Elmer
September 29, 201113 yr Poruka na "Hotfile" serveru, koja se dobije pri pokušaju preuzimanja neke nepostojeće datoteke: Ova datoteka je ili uklonjena zbog tužbi autorskih prava ili je izbrisana od strane natovarivača.
September 30, 201113 yr Prpa Ustvari sve sa opkoljenim r: grga,trta,brbljati,mrmljati,krkaj,ne vrvi od ovakvih reci ali su mnogo simp Edited September 30, 201113 yr by anantaram