April 7, 201113 yr ripiti (iz fotelje). nahrupiti (kroz okvir vrata u prostoriju). prućiti se nauznak (recimo, preko dušeka ili tople trave). O pa to ti je old man Willow, osunčane nadlaktice, ružičasta stopala, izbrušene pete, malo sala preko opasača, elegantni podbradak i I, ne zaboravimo ljupke anomalije Edited April 7, 201113 yr by Willow
May 7, 201113 yr moja tetka iz crne trave kad joj povećaju penziju zove da javi da je dobila - povišetak.
June 28, 201113 yr Author Супротно од побачених огласа - духовите називе фирми. Данас, у Новом Саду, фризерска радња "А ко те шиша" :). На друму, камион фирме "Кичма транс" .
July 5, 201113 yr крајолик ...... дикобраз. /бодљикаво прасе у пејзажу/;пресалдумио (се)андрамоља - одлична реч да се преведе она измишљена реч из романа Фулипа К. Пимпека о андроидима који сањају електричне овце.
August 18, 201113 yr oštrokondža :)granati(ovaj izraz sam prvi put čula u CG: Što je biilo, ne granaj rukama tu!)siktatigraktatidrobiti
August 18, 201113 yr odati se nečemu...odao se novinarstvu...odao sam se blejanju...odao sam se čitanju...Ne samo nekom poroku nego bilo čemu.Onda, varijante eksplicitnog glgola koje počinju sa spona-.