January 18, 200916 yr Walkeru, kazni jeretika ;)EDIT: i da naravno Edited January 18, 200916 yr by madball
January 18, 200916 yr pa ozbiljno, žiga nam je bio viđen za veliku karijeru, davao je i pre u Salamanderu i to još više i češće...šta sad qrac, ovo je čisto da znamo da je živ i da ne može više niko da kenja Antiću da mu prvi špic ne igra za klub...
January 18, 200916 yr mora da je opet u pitanju evrogol je donijeo 6 bodova u 2 utakmice u gostima sam samcijat :Hail: Edited January 18, 200916 yr by tsva
January 18, 200916 yr apelujem da postujete golove zige i boleta ako nadjete.EDIT - i miralemove Edited January 18, 200916 yr by kojot
January 18, 200916 yr 6 bodova u 2 utakmice u gostima sam samcijat malo je reci Kompjuterska grafika Ziletovog gola!
January 18, 200916 yr pa ozbiljno, Žiga nam je bio viđen za veliku karijeru, davao je i pre u Salamanderu™ i to još više i češće...šta sad qrac, ovo je čisto da znamo da je živ i da ne može više niko da kenja Antiću da mu prvi špic ne igra za klub...a ko je to kenjao osim potpunih fudbalskih neznalica i iskompleksiranih grobara kao sto si ti?a sto nije napravio veliku karijeru nije njegova krivica... mada ima jos vremena, igrace ziga jos 5 sezona minimum na radost svih njegovih ljubitelja™
January 18, 200916 yr a ko je to kenjao osim potpunih fudbalskih neznalica i iskompleksiranih grobara kao sto si ti?a sto nije napravio veliku karijeru nije njegova krivica... mada ima jos vremena, igrace ziga jos 5 sezona minimum na radost svih njegovih ljubitelja smirela brevolim i ja Zigu, samo se pravim
January 18, 200916 yr Zile je car... hrabar ali i odlican potez Rasinga - da se ukljuci u borbu za titulu i baci rukavicu precenjenoj barseloni u lice.Sa Ziletom na terenu tesko da Barsa moze da uzme titulu i pored trenutne bodovne prednosti. Kiksnuce nekoliko puta sigurno - zeznuto je igrati dok ti zile dise za vrat. Vec juce se moglo videti da su se malo stisli.