Jump to content

Featured Replies

:ziga:
  • Replies 11.4k
  • Views 779.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Evo da se zna gdje ostavljam i kome posvecujem svoj 2000.post na ovom forumu.:ziga: :ziga: :ziga:

post-1365-12663119185412.jpg :wub::ziga:post-1365-12663124681568.jpg :rolf::ziga:
post-1365-12663124681568.jpg- zdravo drugovi forumashi, gde vam je taj Filipenko?
:lol::ziga:

Sanjao sam Ukazalo mi se da je :ziga: dao dva gola, a namestio treci u nekoj bitnoj utakmici (san nije bio dovoljno jasan, protivnik je bio u crvenim dresovima).

Edited by dragance

samo 2 gola i asistencija?!kakav kosmar!:ziga:

Jeste bio kosmar, nakon budjenja. Isao je :ziga: na het trik, i bio blizu, ali nikako da udje. Napadi su bili sve ucestaliji, a onda kada je dosao taj trenutak da da i treci probudio sam se. Oterao sam se u picku materinu sto sam se probudio. Sav znojav i loseg raspolozenja sam poceo dan koji sam upropastio otvaranjem ociju i prekidanjem te vizije.

Sanjao sam Ukazalo mi se da je :ziga: dao dva gola, a namestio treci u nekoj bitnoj utakmici (san nije bio dovoljno jasan, protivnik je bio u crvenim dresovima).
ladno si imo viziju finalaEspa%C3%B1a.Campeones.vicenzo.pinto.afp.elmundo.jpg:ziga:27_BnHover.jpg