clever bastard Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Evo da se zna gdje ostavljam i kome posvecujem svoj 2000.post na ovom forumu. :ziga:
sherman Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 - zdravo drugovi forumashi, gde vam je taj Filipenko?
dragance Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 (edited) Sanjao sam Ukazalo mi se da je dao dva gola, a namestio treci u nekoj bitnoj utakmici (san nije bio dovoljno jasan, protivnik je bio u crvenim dresovima). Edited February 17, 2010 by dragance
dragance Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Jeste bio kosmar, nakon budjenja. Isao je na het trik, i bio blizu, ali nikako da udje. Napadi su bili sve ucestaliji, a onda kada je dosao taj trenutak da da i treci probudio sam se. Oterao sam se u picku materinu sto sam se probudio. Sav znojav i loseg raspolozenja sam poceo dan koji sam upropastio otvaranjem ociju i prekidanjem te vizije.
Bright Billy Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Sanjao sam Ukazalo mi se da je dao dva gola, a namestio treci u nekoj bitnoj utakmici (san nije bio dovoljno jasan, protivnik je bio u crvenim dresovima).ladno si imo viziju finala
Recommended Posts