Ryan Franco Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Samo izbegavaj bendove koje kim filbi slusa, to je previse gej cak i za hipstere, ali citaj ove njegove stripove. Npr skota pilgrima, fajt klab ipsterske generacije.
holden kolfild Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 mislim da je realno konacno da cujes Gidtru kako igra uz onu matricu..
Lancia Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 jes ti to resio da budes ortodoksni ili okejznl hipster?jel ti treba da muvas zemsku il' bi da se penjes na busa?ajd' malo blize, kompleksna je tema.
Ryan Franco Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 pa ne znam za njega al ja bi bio ortodoksan skroz
ToniAdams Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 jes ti to resio da budes ortodoksni ili okejznl hipster?jel ti treba da muvas zemsku il' bi da se penjes na busa?ajd' malo blize, kompleksna je tema.pa jos vagam ponude, zato i pitam vas. inace, lozim se na licnost a ne na pol, ako ti je do znanja.
Lancia Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 (edited) @McCizbegao si drugo pitanje :D nekad nisi mogo biti hipster ako ne slusas modest mouse, sad su napravili splacinu od nivoa, dovoljni su arcade il' wilco.@ADaMsTsamo ti vagaj, jel ti dovoljno mojih 100 kila?¿ Edited August 4, 2010 by Lancia
palfoot Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 hipsterski je kada procitash sve definicije termina indie iz urbanogrecnika :Pkekeke
Lancia Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 pa ovde se pise jebote!tebe opet izbacili iz kafane? nikad od tebe Toni nece biti.
Calavera Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Samo izbegavaj bendove koje kim filbi slusa, to je previse gej cak i za hipstere, ali citaj ove njegove stripove. Npr skota pilgrima, fajt klab ipsterske generacije.E, to! A s obzirom da se ovde ipak prica o muzici, pocni odavde. Da naucis napamet, sutra ispitujem!
ToniAdams Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 fala svima, raja ste!lancija, znas da sam vazda tvojim kilama naginjao
Recommended Posts