Jump to content

hocu da budem hipster

Featured Replies

Posted

svi saveti su dobrodosli

hocu i ja!

Samo izbegavaj bendove koje kim filbi slusa, to je previse gej cak i za hipstere, ali citaj ove njegove stripove. Npr skota pilgrima, fajt klab ipsterske generacije.

mislim da je realno konacno da cujes Gidtru kako igra uz onu matricu..

jes ti to resio da budes ortodoksni ili okejznl hipster?jel ti treba da muvas zemsku il' bi da se penjes na busa?ajd' malo blize, kompleksna je tema.

pa ne znam za njega al ja bi bio ortodoksan skroz

• Author
jes ti to resio da budes ortodoksni ili okejznl hipster?jel ti treba da muvas zemsku il' bi da se penjes na busa?ajd' malo blize, kompleksna je tema.
pa jos vagam ponude, zato i pitam vas. inace, lozim se na licnost a ne na pol, ako ti je do znanja.

@McCizbegao si drugo pitanje :D nekad nisi mogo biti hipster ako ne slusas modest mouse, sad su napravili splacinu od nivoa, dovoljni su arcade il' wilco.@ADaMsTsamo ti vagaj, jel ti dovoljno mojih 100 kila?¿

Edited by Lancia

Samo ono sto pitchfork odobri.

hipsterski je kada procitash sve definicije termina indie iz urbanogrecnika :Pkekeke

pa ovde se pise jebote!

pa ovde se pise jebote!
tebe opet izbacili iz kafane? nikad od tebe Toni nece biti.
Samo izbegavaj bendove koje kim filbi slusa, to je previse gej cak i za hipstere, ali citaj ove njegove stripove. Npr skota pilgrima, fajt klab ipsterske generacije.
E, to! A s obzirom da se ovde ipak prica o muzici, pocni odavde. Da naucis napamet, sutra ispitujem!
  • Author

fala svima, raja ste!lancija, znas da sam vazda tvojim kilama naginjao