November 4, 201410 yr mora krenu da odumiru da bi na kraju dobili situaciju da niko nikad nije bio jedan
November 4, 201410 yr Kauboj je na toplim i pravičnim mukama - treba izabrati između priviđanja Savamale i pijanog urlanja ispod prozora o velikim sportskim praznicima. Ne bio mu u koži :(
November 4, 201410 yr dal su realni ovi?!? :o pa imao si ukrštana oblačenja još u pedesetim godinama prošlog veka jedina razlika između njih i današnjih je što ovi drevni deluju okupano naravno vremena su se malo promenila i sada se ceni emancipovaniji stil Edited November 4, 201410 yr by Hella
November 4, 201410 yr Kauboj je na toplim i pravičnim mukama - treba izabrati između priviđanja Savamale i pijanog urlanja ispod prozora o velikim sportskim praznicima. Ne bio mu u koži :( Yes wala, ne zna se koja je bagra gora, oni slinavi ili ovi agresivni. Ja'b uveo da svaki covek mora da bude normalan, da voli El Greka i da se šiša kao Vucic (to vazi za muskarce) al jbg, to nije moj posao vec ministra kulture Edited November 4, 201410 yr by Caligula
November 4, 201410 yr Čarape Izgeda kao učiteljica iz 1947, članica AFŽ. siroche izgleda tragichno. ko bi to pobogu nosio, ili sam ja ostarila
November 4, 201410 yr Čarape Izgeda kao učiteljica iz 1947, članica AFŽ. Pa čarape su tu da malo uneobičaje kombinaciju.
November 8, 201410 yr Clanak koji ce vam pomoci da bar malo razumete hipstere: http://arxiv.org/pdf/1410.8001v1.pdf