Aleksija Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 i molim da se razmisli o uvodjenju jednog hipsterskog wuba, sa filterom recimo.
ToniAdams Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 jebote, da ja okacim svoju stomacinu, sta biste onda?
Lancia Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 jebote, da ja okacim svoju stomacinu, sta biste onda?radovali bi se mecicima.
ToniAdams Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 jedared cu krenuti da odgovaram na sve uvrede, o da. <_<
Frau Gabrijela Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 (edited) edit: sad vidim da mi nije uspeo post. ovde vidimo jedan primerak zenke hipstera, nakon teranja. odevna kombinacija prikazuje ljubav prema starinskim vrednostima, reinterpetiranim u savremenom brendiranom kljucu. ovog puta, dašak retroa utisnut filterom cinnamon.hipsteri su čudna sorta i, ko hoće, svašta im može zameriti, ali ovakvi primerci me raspilave. Edited March 26, 2012 by stormy
kgmr Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 :)pivski stomak je sooo seventies. majica je poklon, konfekcija hm (hrvati to izgovaraju 'ha und em', ondako germanski odsecno )pstoni, nezahvalnice, dam ti predlog za autfit, odgovaram na temu, a ti se duris. mogu i da ti pozajmim ove stvari (bez ogrlice)
Joshua Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 (edited) ovde vidimo jedan primerak zenke hipstera, nakon teranja. odevna kombinacija prikazuje ljubav prema starinskim vrednostima, reinterpetiranim u savremenom brendiranom kljucu. ovog puta, dašak retroa utisnut filterom cinnamon. ovde ladno može da se napiše u hipsterskoj majci i da se ne pogreši čestitke na više nivoa kmejkerki inovatorki :Dnevezani edip: Edited March 29, 2012 by Joshua
prima Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 uu kakvu sam ekipu susrela danasidu onako prema meni u super formaciji od 6kao iscepani iz magazina i odlucni u svojoj stvarirasporedjeni unakrs po polovima 3:3 sto to mi je trebalo dugo da provalim jer su nekako istidrzali su front sirine trotoara, zracili iz crvenih dzempercica i mene (?!) snimaliposle je nastupila kosmicka tisina
Recommended Posts