9 hours ago9 hr 4 minutes ago, pantelia said:Mislim da nije isto. Liga Nacija je jednostavno usla u vec postojece reprezentativne termine. Liga Konferencija je super stvar i mogucnost da timovi iz manjih drzava ostanu duze u Evropi.Ovo se organizuje 15-30 dana nakon kraja sezone, i traje jedan mesec. Igraci i ovako ne stizu da se odmore, ovo ce tek biti pakao.organizuje se u isto vreme kao svetsko prvenstvo, godinu dana ranijeranije se u tom terminu održavao kup konfederacija sa 16 reprezentacija, kao generalna proba za domaćina svetskog prvenstva, tako da se igračima ne menja mnogo Edited 9 hours ago9 hr by levi
9 hours ago9 hr Meni kod lige konferencija nema draz zavrsnica. Ocigledno je bilo da ce Celzi, Betis i Fiorentina da igraju u polufinalu recimo. I da je Celzi ogroman favorit. Ili recimo podatak da Fiorentina u tri sezone igra dva finala i polufinale. Do zavrsnice ima smisla, ovo na kraju skroz drugacije. Znaci sad na pocetku s ezone uzmes pogledas ucesnike iz top 3,4 lige i znas bukvalno polufinale na prolece.
8 hours ago8 hr 33 minutes ago, levi said:organizuje se u isto vreme kao svetsko prvenstvo, godinu dana ranijeranije se u tom terminu održavao kup konfederacija sa 16 reprezentacija, kao generalna proba za domaćina svetskog prvenstva, tako da se igračima ne menja mnogoBilo je 8 reprezentacija cini mi se, za razliku od 32 tima. I rekao bih da je to takmicenje shvatano manje ozbiljno, ako nista drugo, onda zbog nagradnog fonda od milijardu evra ili koliko vec.Mada mozda i zazivi, videcemo.10 minutes ago, W.F.C. said:Meni kod lige konferencija nema draz zavrsnica. Ocigledno je bilo da ce Celzi, Betis i Fiorentina da igraju u polufinalu recimo. I da je Celzi ogroman favorit. Ili recimo podatak da Fiorentina u tri sezone igra dva finala i polufinale. Do zavrsnice ima smisla, ovo na kraju skroz drugacije. Znaci sad na pocetku s ezone uzmes pogledas ucesnike iz top 3,4 lige i znas bukvalno polufinale na prolece.Pa nema, ali je super stvar za Jermenije, Bosne, Islande i sve Dvosobanstane. Neka i oni uzivaju u evropskim takmicenjima.
8 hours ago8 hr Meni je zabavno i da gledam Fiorentinu, West Ham, Betis, Oly u završnicama, oni skoro nikad ne igraju Evropu. Čelzi je tu zalutao, realno.Da pratim ove domaće slepce bilo bi mi još zanimljivije pošto im je to takmičenje po meri.
8 hours ago8 hr ma ovo svecko je totalna glupost. jesu pare dobre ali ovim najjacim i najbogatijim klubovima i nisu toliko bas nenormalno velike pare u pitaju, pogotovo ako se nedajboze desi da se neko povredi i propusti sledecu sezonu npr. vise bih voleo da se chelsea nije plasirao i da sada kuliraju jos mesec dana i da se tek tada pocne sa pripremama, ovako se igraju ove nebitne utakmice a odmora nece biti nikako. da bar postoji sansa da se osvoji ali gotovo nemoguce.
8 hours ago8 hr Ne bih se složio oko para, možda ne vrede premierligašima, Realu i PSGu, ali Interu i Juventusu će ovo možda spasiti sezonu ako ne ispadnu odmah (isto kao što će im dodatno cimanje igrača možda uništiti sezonu ). Poprilično sam ubeđen da se Barselona živa jede što ne igra ovo.
7 hours ago7 hr Ma gde im nije bitno, svi su tu sa najjačim sastavima, kupovali igrače pre 10. juna da ih registruju. Dobra lova, plus marketinška vidljivost od mesec dana u SAD. Evropski top timovi su sada za dve klase bolji od južnoameričkih, tako da mogu i ovde da dižu formu za završnicu i uzmu mnogo love. Drugi je par cipela, što je gomila nebitnih utakmica tokom sezone i da je ovo pakao za ekipe koje i ovako igraju šezdesetak takmičarskih utakmica godišnje. PSŽ je odigrao 58 utakmica ove sezone, Real 61. Smatram da su liga kupovi i superkupovi stostruko bespotrebniji, takođe sem PL ne vidim ligu koja bi morala imati više od 18 timova. To je odmah 4 meča manje. Ali ligama (Španija, Italija) je više zinulo dupe da guraju po Arabiji superkupove i uzmu dobre pare za tih nekoliko utakmica u januaru. Šteta što ne mogu tri iz iste zemlje, bez obzira na osvajanje LŠ. Nedostaju Barselona i Liverpul. Oni će sledeće sezone biti u prednosti u LŠ, kao i Arsenal.
2 hours ago2 hr Ajde ovaj lob, ali meni je još impresivniji prijem lopte kojim istovremeno daje sebi loptu u for. Kakva suluda tehnika na delu u samo tri sekunde ukupno