Jump to content

Fudbalska kupusara

Featured Replies

1 minute ago, pantelia said:

Ja mislim da nece, ovo menja taj kup u decembru.

Igras li ti Dzone FM, sta radis drugo kuci D

Jebo mater, skroz sam zaboravio.

Ali zato sam držal slovo na temi za LŠ na osnovu iskustva sa FM kad je prešlo na novi sistem lolol

• Replies 6.1k
  • Views 486.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

• Moram da napisem kratak post o lokalnom klubu. Zasluzili su nakon izbacivanja Austrije Bec iz kupa.   Imam tu cast da zivim odmah pored najstarijeg fudbalskog stadiona u Austriji i verovatno

Posted Images

igra se i taj interkontinentalni kup u decembru, sa 6 klubova

On 14. 6. 2025. at 12:47, 189- said:

jel prenosi neko kod nas ovo svetsko klubova?

Trebalo bi da ima na DAZN i da je dz...

Ovaj Auckland City je došao na turnir sa mešovitim sastavom jer dobar deo igrača nije hteo/mogao da uzme odmor na poslu da bi putovao do Amerike. I shit you not.

28 minutes ago, jorma shparga said:

a gde to ima unsure

2 hours ago, goofs said:

a priča se i da će imigraciona proveravati papire posetiocima pri ulazu na stadion.

bili su sinoć na stadionu.

https://www.miaminewtimes.com/news/ice-fears-tank-fifa-club-world-cup-ticket-prices-23413516

The announcement that Immigration and Customs Enforcement (ICE) agents will be at Miami’s upcoming Club World Cup games appears to coincide with a sharp drop in ticket prices — from around $350 to as low as $20 in some cases, according to StubHub listings. Whether the two are connected is unclear, but interest seems to have cooled.

1 hour ago, jorma shparga said:

Gledaš džabe ali i gledaš za džabe.

Jbt u LA je sad 13h i 30celzijusa isuse

These legs are rated E for everybody

17 hours ago, pantelia said:

Na 4 godine bi trebalo, samo mislim da ce ovo da bude ozbiljan cabar i da se vec sledece nece odigrati, bar ne u ovom formatu

Kao sto su Liga Nacija i Liga Konferencija prnule u cabar. Ima da se igra i da bude sve gledanije kako vrijeme bude prolazilo

Ne znam da li pratite baraž mečeve za ulazak u Primeru, dosta uzbuđenja, emocija i ratničke igre. Oviedo našeg Veljka Paunovića je u polufinalu izbacio Almeriju, sada u finalu igra protiv Mirandesa, malog kluba koji nikada nije bio u Primeri. Sinoć prvi meč u kojem je Mirandes slavio 1:0, a Oviedo je promašio penal u finišu. U subotu je revanš pa preporučujem da se pogleda, biće sigurno vatreno i uzbudljivo. Paun pokušava da vrati Oviedo u Primeru posle 25 godina. Za njih igra legendarni Santi Kazorla, uskoro puni 41. Rešio je meč protiv Almerije evrogolom iz slobodnjaka.

2 hours ago, MiddleClass said:

Kao sto su Liga Nacija i Liga Konferencija prnule u cabar. Ima da se igra i da bude sve gledanije kako vrijeme bude prolazilo

Mislim da nije isto. Liga Nacija je jednostavno usla u vec postojece reprezentativne termine. Liga Konferencija je super stvar i mogucnost da timovi iz manjih drzava ostanu duze u Evropi.

Ovo se organizuje 15-30 dana nakon kraja sezone, i traje jedan mesec. Igraci i ovako ne stizu da se odmore, ovo ce tek biti pakao.

2 minutes ago, pantelia said:

Liga Konferencija je super stvar i mogucnost da timovi iz manjih drzava ostanu duze u Evropi.

I na kraju je osvoji tim koji je spucao dve milijarde evra u ekipu Jova