Sunday at 16:401 day 1 minute ago, pantelia said:Ja mislim da nece, ovo menja taj kup u decembru.Igras li ti Dzone FM, sta radis drugo kuci Jebo mater, skroz sam zaboravio.Ali zato sam držal slovo na temi za LŠ na osnovu iskustva sa FM kad je prešlo na novi sistem
Sunday at 17:061 day On 14. 6. 2025. at 12:47, 189- said:jel prenosi neko kod nas ovo svetsko klubova?Trebalo bi da ima na DAZN i da je dz...
Sunday at 17:171 day Ovaj Auckland City je došao na turnir sa mešovitim sastavom jer dobar deo igrača nije hteo/mogao da uzme odmor na poslu da bi putovao do Amerike. I shit you not.
Sunday at 17:351 day 28 minutes ago, jorma shparga said:Trebalo bi da ima na DAZN i da je dz...a gde to ima
Sunday at 17:431 day 7 minutes ago, 189- said:a gde to ima dazn.com, ili aplikacijahttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.dazn&hl=en Edited Sunday at 17:441 day by levi
Sunday at 17:591 day 2 hours ago, goofs said:a priča se i da će imigraciona proveravati papire posetiocima pri ulazu na stadion.bili su sinoć na stadionu. https://www.miaminewtimes.com/news/ice-fears-tank-fifa-club-world-cup-ticket-prices-23413516 The announcement that Immigration and Customs Enforcement (ICE) agents will be at Miami’s upcoming Club World Cup games appears to coincide with a sharp drop in ticket prices — from around $350 to as low as $20 in some cases, according to StubHub listings. Whether the two are connected is unclear, but interest seems to have cooled.
Sunday at 18:511 day 1 hour ago, jorma shparga said:Trebalo bi da ima na DAZN i da je dz...Gledaš džabe ali i gledaš za džabe.
17 hours ago17 hr 17 hours ago, pantelia said:Na 4 godine bi trebalo, samo mislim da ce ovo da bude ozbiljan cabar i da se vec sledece nece odigrati, bar ne u ovom formatuKao sto su Liga Nacija i Liga Konferencija prnule u cabar. Ima da se igra i da bude sve gledanije kako vrijeme bude prolazilo
15 hours ago15 hr Ne znam da li pratite baraž mečeve za ulazak u Primeru, dosta uzbuđenja, emocija i ratničke igre. Oviedo našeg Veljka Paunovića je u polufinalu izbacio Almeriju, sada u finalu igra protiv Mirandesa, malog kluba koji nikada nije bio u Primeri. Sinoć prvi meč u kojem je Mirandes slavio 1:0, a Oviedo je promašio penal u finišu. U subotu je revanš pa preporučujem da se pogleda, biće sigurno vatreno i uzbudljivo. Paun pokušava da vrati Oviedo u Primeru posle 25 godina. Za njih igra legendarni Santi Kazorla, uskoro puni 41. Rešio je meč protiv Almerije evrogolom iz slobodnjaka.
14 hours ago14 hr 2 hours ago, MiddleClass said:Kao sto su Liga Nacija i Liga Konferencija prnule u cabar. Ima da se igra i da bude sve gledanije kako vrijeme bude prolaziloMislim da nije isto. Liga Nacija je jednostavno usla u vec postojece reprezentativne termine. Liga Konferencija je super stvar i mogucnost da timovi iz manjih drzava ostanu duze u Evropi.Ovo se organizuje 15-30 dana nakon kraja sezone, i traje jedan mesec. Igraci i ovako ne stizu da se odmore, ovo ce tek biti pakao.
14 hours ago14 hr 2 minutes ago, pantelia said:Liga Konferencija je super stvar i mogucnost da timovi iz manjih drzava ostanu duze u Evropi.I na kraju je osvoji tim koji je spucao dve milijarde evra u ekipu