Jump to content

Fudbalska kupusara

Featured Replies

3 hours ago, 189- said:

jel prenosi neko kod nas ovo svetsko klubova?

RTCG

• Replies 6.1k
  • Views 486.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

• Moram da napisem kratak post o lokalnom klubu. Zasluzili su nakon izbacivanja Austrije Bec iz kupa.   Imam tu cast da zivim odmah pored najstarijeg fudbalskog stadiona u Austriji i verovatno

Posted Images

On 14. 6. 2025. at 12:47, 189- said:

jel prenosi neko kod nas ovo svetsko klubova?

Spram čega su pozivali klubove na ovo takmičenje?

Kontinentalni prvaci poslednje 4 godine osim Okeanije koja ima samo jednog predstavnika i klubovi po kontinentalnim koeficijentima iz Evrope i Juzne Amerike.

nemam pojma kako je npr tu salzburg a liverpool ne....

Zato što su dve kvote po državi bile zauzete, a Liverpul nije osvojio LŠ u periodu 2020-2024.

26 minutes ago, Facundo Orellana said:

Zato što su dve kvote po državi bile zauzete, a Liverpul nije osvojio LŠ u periodu 2020-2024 2021-2024.

Ispravio sam se.

Za UEFA je bilo da idu svi osvajači LŠ za prethodni ciklus, plus najbolje rangirani timovi lige petice, plus ostatak po UEFA klupskoj rang listi, s tim što ima ograničenje da ne može više od dva kluba po naciji. A u računicu ulaze samo rezultati ostvareni u LŠ, ostala evropska takmičenja se ne računaju, zato je recimo Juventus tu, iako su i Roma i Atalanta osvajali trofeje u Evropi.

I na koliko cesto godina ce da se igra ovo?

Vidim da dolaze u full sastavima recimo PSG i Atletiko veceras. Nema odmora...

23 minutes ago, W.F.C. said:

I na koliko cesto godina ce da se igra ovo?

Vidim da dolaze u full sastavima recimo PSG i Atletiko veceras. Nema odmora...

Na 4 godine bi trebalo, samo mislim da ce ovo da bude ozbiljan cabar i da se vec sledece nece odigrati, bar ne u ovom formatu

Da, inicijalna ideja je da se igra na 4 godine, ali se o turniru 2029. ne zna ama baš ništa, cenim jer čekaju da vide kako će ovo da prođe.

Ne ide im u prilog ni Amerika kao domaćin u jeku Trampovog ludila, svakakve glasine kruže - navodno MehdiTaremi propušta turnir jer ne veruju da može da uđe u USA, a priča se i da će imigraciona proveravati papire posetiocima pri ulazu na stadion. A na sve to FIFA je pozatvarala neke tribine stadiona, prodaju samo onu stranu kontra TV kamera, da se ne bi videlo da je prazno.

4 hours ago, Delija67 said:

Kontinentalni prvaci poslednje 4 godine osim Okeanije koja ima samo jednog predstavnika i klubovi po kontinentalnim koeficijentima iz Evrope i Juzne Amerike.

Otud Benfika i Porto. Hvala.

Ali u decembru će PSG igrati klasičan turnir za klupskog svetskog prvaka? (Da ne kažem Toyota kup)

skroz retardirano takmicenje. bas mi je drago da ce po svemu sudeci biti veliki fail. jos nocas 0-0 i faca infantina na kraju - perfecto

I ja budala gledao ono nocas, nadajuci se goleadi bar. Pomogose kladionice samo tako.

Bar sam odmorio oci kasnije gledajuci spektakularno Stanley Cup finale, odnosno MLB.

Evo golova, Bajern spakovao Okalndu već 4 komada. Užasni su im dresovi, belo ispod vrata kao portikle da imaju.

53 minutes ago, John Coltrane said:

Otud Benfika i Porto. Hvala.

Ali u decembru će PSG igrati klasičan turnir za klupskog svetskog prvaka? (Da ne kažem Toyota kup)

Ja mislim da nece, ovo menja taj kup u decembru.

Igras li ti Dzone FM, sta radis drugo kuci D