Sunday at 11:071 day On 14. 6. 2025. at 12:47, 189- said:jel prenosi neko kod nas ovo svetsko klubova?Spram čega su pozivali klubove na ovo takmičenje?
Sunday at 11:231 day Kontinentalni prvaci poslednje 4 godine osim Okeanije koja ima samo jednog predstavnika i klubovi po kontinentalnim koeficijentima iz Evrope i Juzne Amerike.
Sunday at 12:071 day Zato što su dve kvote po državi bile zauzete, a Liverpul nije osvojio LŠ u periodu 2020-2024.
Sunday at 12:351 day 26 minutes ago, Facundo Orellana said:Zato što su dve kvote po državi bile zauzete, a Liverpul nije osvojio LŠ u periodu 2020-2024 2021-2024.Ispravio sam se.
Sunday at 14:231 day Za UEFA je bilo da idu svi osvajači LŠ za prethodni ciklus, plus najbolje rangirani timovi lige petice, plus ostatak po UEFA klupskoj rang listi, s tim što ima ograničenje da ne može više od dva kluba po naciji. A u računicu ulaze samo rezultati ostvareni u LŠ, ostala evropska takmičenja se ne računaju, zato je recimo Juventus tu, iako su i Roma i Atalanta osvajali trofeje u Evropi.
Sunday at 14:501 day I na koliko cesto godina ce da se igra ovo? Vidim da dolaze u full sastavima recimo PSG i Atletiko veceras. Nema odmora...
Sunday at 15:151 day 23 minutes ago, W.F.C. said:I na koliko cesto godina ce da se igra ovo?Vidim da dolaze u full sastavima recimo PSG i Atletiko veceras. Nema odmora...Na 4 godine bi trebalo, samo mislim da ce ovo da bude ozbiljan cabar i da se vec sledece nece odigrati, bar ne u ovom formatu
Sunday at 15:231 day Da, inicijalna ideja je da se igra na 4 godine, ali se o turniru 2029. ne zna ama baš ništa, cenim jer čekaju da vide kako će ovo da prođe.Ne ide im u prilog ni Amerika kao domaćin u jeku Trampovog ludila, svakakve glasine kruže - navodno MehdiTaremi propušta turnir jer ne veruju da može da uđe u USA, a priča se i da će imigraciona proveravati papire posetiocima pri ulazu na stadion. A na sve to FIFA je pozatvarala neke tribine stadiona, prodaju samo onu stranu kontra TV kamera, da se ne bi videlo da je prazno.
Sunday at 15:421 day 4 hours ago, Delija67 said:Kontinentalni prvaci poslednje 4 godine osim Okeanije koja ima samo jednog predstavnika i klubovi po kontinentalnim koeficijentima iz Evrope i Juzne Amerike.Otud Benfika i Porto. Hvala. Ali u decembru će PSG igrati klasičan turnir za klupskog svetskog prvaka? (Da ne kažem Toyota kup)
Sunday at 15:551 day skroz retardirano takmicenje. bas mi je drago da ce po svemu sudeci biti veliki fail. jos nocas 0-0 i faca infantina na kraju - perfecto
Sunday at 16:291 day I ja budala gledao ono nocas, nadajuci se goleadi bar. Pomogose kladionice samo tako.Bar sam odmorio oci kasnije gledajuci spektakularno Stanley Cup finale, odnosno MLB.
Sunday at 16:361 day Evo golova, Bajern spakovao Okalndu već 4 komada. Užasni su im dresovi, belo ispod vrata kao portikle da imaju.
Sunday at 16:371 day 53 minutes ago, John Coltrane said:Otud Benfika i Porto. Hvala.Ali u decembru će PSG igrati klasičan turnir za klupskog svetskog prvaka? (Da ne kažem Toyota kup)Ja mislim da nece, ovo menja taj kup u decembru.Igras li ti Dzone FM, sta radis drugo kuci