Jump to content

Fudbalska kupusara

Featured Replies

sad sam malo guglalo oko jardela i natrcao sam na eurogoals. totalno sam zaboravio na ovu emisiju a gledao sam je svake nedelje kao klinac

• Replies 6.1k
  • Views 483.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

• Moram da napisem kratak post o lokalnom klubu. Zasluzili su nakon izbacivanja Austrije Bec iz kupa.   Imam tu cast da zivim odmah pored najstarijeg fudbalskog stadiona u Austriji i verovatno

Posted Images

I naš derbi je upadao par godina u preegled

Ako se ne varam, Engleze su baš slabo ili nikako pokrivali

mislim da ih je bilo, posle su valjda izgubili licencu.

Petica na HTV je bila legendarna

Božo Sušec, Drago Ćosić, Blažičko, Vela i Balog wub

Prva dvojica su komentarisali sp u Italiji?

Mislim da niko nikad nije tako kvalitetno i spontano odradio, plus onaj lik iz CG. Sve sami legende u mesec dana

bila je i ona emisija na rtv, ako se dobro secam na madjarskom. islo je nedeljom oko 22-23h. zaboravio sam kako se zove.

Edited by 189-

22 hours ago, villiem said:

Prva dvojica su komentarisali sp u Italiji?

Mislim da niko nikad nije tako kvalitetno i spontano odradio, plus onaj lik iz CG. Sve sami legende u mesec dana

Milorad Djurkovic?

Ako je on, i meni je bio bas pojam kako je prenosio iako sam bio klinac i tek pocinjao da gledam fudbal. Vodio je i taj neki pregled italijanske lige.

Naravno, meni je bilo skroz neobicno kako izgovara SAvicevic, ne Savicevic...i ostalo mi urezano mocni Čehoslovak Skuhravi 😃

"Milan je pobijedio, SAvicevic je odlicno odigrao vidjet cete nisam preteriv'o". Mi i dan danas stoji u glavi iz jednog od pregleda Kalca 90ih na RTCG.

Edited by Moća