Wednesday at 15:141 day sad sam malo guglalo oko jardela i natrcao sam na eurogoals. totalno sam zaboravio na ovu emisiju a gledao sam je svake nedelje kao klinac
Wednesday at 21:201 day Petica na HTV je bila legendarnaBožo Sušec, Drago Ćosić, Blažičko, Vela i Balog
Wednesday at 21:251 day Prva dvojica su komentarisali sp u Italiji?Mislim da niko nikad nije tako kvalitetno i spontano odradio, plus onaj lik iz CG. Sve sami legende u mesec dana
Wednesday at 21:291 day bila je i ona emisija na rtv, ako se dobro secam na madjarskom. islo je nedeljom oko 22-23h. zaboravio sam kako se zove. Edited Wednesday at 21:291 day by 189-
10 hours ago10 hr 22 hours ago, villiem said:Prva dvojica su komentarisali sp u Italiji?Mislim da niko nikad nije tako kvalitetno i spontano odradio, plus onaj lik iz CG. Sve sami legende u mesec danaMilorad Djurkovic?Ako je on, i meni je bio bas pojam kako je prenosio iako sam bio klinac i tek pocinjao da gledam fudbal. Vodio je i taj neki pregled italijanske lige.Naravno, meni je bilo skroz neobicno kako izgovara SAvicevic, ne Savicevic...i ostalo mi urezano mocni Čehoslovak Skuhravi 😃
10 hours ago10 hr "Milan je pobijedio, SAvicevic je odlicno odigrao vidjet cete nisam preteriv'o". Mi i dan danas stoji u glavi iz jednog od pregleda Kalca 90ih na RTCG. Edited 10 hours ago10 hr by Moća