Ratamahatta Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 48/60. Jebeni Irci, Skoti i Svedjani i USA, nista ne znam od njih osim dvojice, jednog sam pogodio slucajno, a nikad ne bih da sam gledao samo sliku. Opak kviz.
MocaVukotic Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 60/60 Jbg ako nesto u ovom bednom zivotu znam to su slicice iz italije 90
Glass Joe Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Jel Merlinov, ja Panini Euro 96 nigde nisam mogao da nadjem po trafikama
MocaVukotic Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Bio je paninijev regularno svuda, samo usa 94 nismo imali
Glass Joe Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 U Uzicu ga nigde nije bilo, a trazio sam ga da nastavim tradiciju, ali ovaj Merlinov je bio bolji i lepsi
W.F.C. Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Imao sam Meksiko i Nemacku ali prvi popunjen je bio Italija 90. Nas tri drugara iz zgrade, zajednicki do kraja. I kako da ne pamtis to prvenstvo do kraja zivota i da ti ne bude najomiljenije...
Ratamahatta Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Meni Francuska 98 prva sa slicicama. Najlepsa lopta, najlepsi dresovi, najlepsa grafika ikada, uvek se raspilavim kad vidim negde na YT, memories.
levi Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 1998 je početak šarenih lopti, to ne valja. a i naš dres je bio mnogo taman. sve najlepše je bilo u Španiji 82, moj prvi album i najlepši SFRJ dresovi
Meazza Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 47 minutes ago, Glass Joe said: Jel Merlinov, ja Panini Euro 96 nigde nisam mogao da nadjem po trafikama Paninijev. Drug imao Merlinov koji je bio sto puta lepsi, mnogo sam mu zavideo.
goofs Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 2 hours ago, MocaVukotic said: Bio je paninijev regularno svuda, samo usa 94 nismo imali '98 isto nije bilo Paninija, bar ne da ja znam. USA94 bio moj prvi, skupljao sam dva, jedan za mene jedan za sestru
Facundo Orellana Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 2 hours ago, Glass Joe said: Jel Merlinov, ja Panini Euro 96 nigde nisam mogao da nadjem po trafikama Skoro ga niko nije skupljao, imam ga negde, raspalog nažalost. To je prvi album koji sam popunio. Bilo je vraški teško skupiti sve sličice, pošto ga skoro niko nije imao. Mislim da sam imao jedno 400 duplikata. Čak sam dobio i u nagradnoj igri Ellesse majicu sa kragnom, doduše sto broja veću. Bio sam dete.
Glass Joe Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Steta sto kod nas nije bilo merlinovih albuma za premijer ligu, secam se da je i planeta calcio 96 97 bio prelep album
goofs Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Ja imam taj Calcio album i Merlinovu Premier Ligu '98, to su najbolji albumi koje sam ikada sakupljao (Merlin za trunku bolji). Puni su samo zato sto sam bio dokon i pre nekoliko godina cackao po netu i eBayu i porucivao neke nedostajuce slicice i neke sledece Merlinove edicije sam ovlas vidjao po netu, isto deluju jako lepo i sareno, bas steta sto toga nije bilo kod nas. Panini je postao previse jednolican i monoton, dosadan.
Recommended Posts