Zico Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 Ronaldo nije licio na sebe u finalu, polumrtav je bio. Kada vec mrzimo bez valjanih razloga, da stavim nadmene Engleze na listu.
Meazza Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 Kao ekipa su gotivni, "mrzim" ih zbog publike koja me zestoko iritira.
MiddleClass Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 Ko je gotivan? Englezi? Sta je gotivno u 11 balvana? Mozda ima neke cari navijati za Akrington, ali ja je ne vidim.
porucnik vasic Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 6 hours ago, Filozof manijak said: Koliko su meni simpatični ovi iracionalni hejtovi prema tuđim reprezentacijama (Espanja u basketu included) Ти си човек рационалан.Робот. Свако нормалан ко памти Хуанита и Соренсена, не да не може код нас да навија за Шпанију, већ оправдано може да их мрзи.
Filozof manijak Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 Ne pamtim ih. A uspevam da posmatram sport sa emotivnim otklonom, valjda mi to došlo s godinama....
Meazza Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 1 hour ago, MiddleClass said: Ko je gotivan? Englezi? Sta je gotivno u 11 balvana? Mozda ima neke cari navijati za Akrington, ali ja je ne vidim. Sad jesu balvani, ali bilo je i boljih dana.
porucnik vasic Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 51 minutes ago, Filozof manijak said: Ne pamtim ih. A uspevam da posmatram sport sa emotivnim otklonom, valjda mi to došlo s godinama.... Фудбал је много више него спорт. За нас који смо били клинци у то време једина жеља када видиш Шпанију на терену је да их поспеш напалмом.
Filozof manijak Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 Pa onda Turke zbog krađe u polufinalu mundobasketa (jes da je ovo fudbalska tema, ali u Srbiji je i košarka više od sporta). Posle je samo nebo granica Valjda se te emotivne drame i traume zbog sporta prevaziđu kad više nismo klinci, u sportu se uživa....zbog sporta, ne?
porucnik vasic Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 Pa onda Turke zbog krađe u polufinalu mundobasketa (jes da je ovo fudbalska tema, ali u Srbiji je i košarka više od sporta). Posle je samo nebo granica [emoji3] Valjda se te emotivne drame i traume zbog sporta prevaziđu kad više nismo klinci, u sportu se uživa....zbog sporta, ne? Рекох ти већ једном:фудбал није спорт. Поготову онај репрезентативни. Sent from my iPhone using Tapatalk
MiddleClass Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 (edited) Mucko djubre ga isprovociralo. A slika je vrh. Edited May 21, 2018 by MiddleClass
April Posted May 22, 2018 Posted May 22, 2018 Najodvratniji domaći tim bio je Skolarijev Brazil. Ovo je bilo slatko:
crtamOrasi Posted May 22, 2018 Posted May 22, 2018 Ne znam kako je ako uzmeš samo velike reprezentacije u obzir, ali ako gledaš sve onda Koreji ništa ne može da pridje ni na puškomet. Drpanje na bezobraznom nivou od prve utakmice sve do polufinala, tek su Nemci imali luksuz da im se bespotrebno ne ponište dva ili tri gola i/ili da im se ne isključi bezveze igrač. Verovatno se upalila negde crvena lampica jer je djavo odneo šalu, prvenstvo je otklizilo u totalnu svinjariju. Želim im sve najgore u svim sportovima odavde do večnosti, možda samo Turcima kada ih vidim na terenu želim sličnu nesreću i patnju.
Meazza Posted May 22, 2018 Posted May 22, 2018 +1 Najgore prvenstvo ikad i uvek treba pomenuti tu oruzanu pljacku i sudije kriminalce koji su ucestvovali. Bese je jedan od njih kasnije uhapsen zbog svercovanja droge ili tako nesto?
Recommended Posts