kud u maglu Simoviću Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 (edited) kako stvari stoje veliki majstor upravo igra svojih poslednjih 45 mn uz sedorfa mi je bio najomiljeniji igrač milana jedan od retkih evropskih timova koje sam simptisao. veliki majstor Edited October 15, 2017 by kud u maglu Simoviću
189- Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 steta sto je otisao u real onaj gol protiv uniteda ce se pamtiti.
dillinger Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Da mu se prajm nije poklopio sa onim od čupavog i zubatog sunarodnika, sad bismo pričali o Kakinim vremenima pre Mesija. Ili da se nije dogodio Liverpul u Istanbulu, i Felipe Melo u Južnoj Africi...
Ratamahatta Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 On, Pirlo i Xavi najelegantniji igraci decenije, sve je izgledalo tako lako i fino kad oni urade. I onaj gol protiv Man Utd kad je izazvao sudar glavama. :ziga: Milan mi uvek bio najmrskiji zabar, ali je Kaka 1 ogroman car.
189- Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 ali sta traze iniesta i neymar u najboljih 11 nije mi jasno.
Fakundo Sava Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 fifin izbor najboljih 11 je uvek bio nešto nedokučivo Kristijano očekivano,pokupio trofeje nadavao se golova u LŠ,jbg nije lako postići penal zna to najbolje Mesi, iako realno po samoj igri nije u top 10 . Nadam se da je poslednji trofej za njega ili Mesija A najbolji gol po meni Mandžuka, ipak je to bilo finale
gervasius twinkleminkleson Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Inside the Stalker Hell of Italian Footballer Fabio Quagliarella
James Marshall Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 U jebote. Pročitao sam u dahu, kakva priča, kakav krimić. Odlično napisano.
gervasius twinkleminkleson Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Bukvalno može film da se napravi po ovome. Prošle godine kad je progovorio prvi put o tome pomenuo je da ga je progonio policajac, ali nisam imao pojma da je ovakva priča.
levi Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Englezi ove godine u svim finalima mlađih kategorija, osim u21, gde su izgubili u 1/2 finalu od Nemačke na penale -_- Evropsko u17 izgubili u finalu od Španije, u19 osvojili, svetsko u20 osvojili, svetsko u17 finale protiv Španije. I turinir u Tulonu su osvojili
radisa Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 U jebote. Pročitao sam u dahu, kakva priča, kakav krimić. Odlično napisano. Meni samo nekako žao što drugar nije mafiji rekao ko je lik... Nadam se da je to izjava samo za novine, jer, jbg, pravosuđe je malo zakazalo...
Ratamahatta Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Bukvalno može film da se napravi po ovome. Prošle godine kad je progovorio prvi put o tome pomenuo je da ga je progonio policajac, ali nisam imao pojma da je ovakva priča. Jako je tuzno, zao mi je coveka fest. Pola karijere mu je unistio.
levi Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Englezi ove godine u svim finalima mlađih kategorija, osim u21, gde su izgubili u 1/2 finalu od Nemačke na penale -_- Evropsko u17 izgubili u finalu od Španije, u19 osvojili, svetsko u20 osvojili, svetsko u17 finale protiv Španije. I turinir u Tulonu su osvojili Osvojili i svetsko u17, petardom protiv Španije u finalu. Nešto čudno se tamo dešava https://www.youtube.com/watch?v=sRxsW91x0Rg
Recommended Posts