August 8, 20177 yr Ramos stoka namesta frizuru, ni da priđe da vidi kako je Fela, crko dabogda Nisi video, pozdravili su se. A i čupavi je njega udario Eto Murinju izgovora da ošiša Felainia
August 8, 20177 yr Pozdravili se na kraju. A prekid je trajao četiri minuta, a ovaj kirao i nameštao kosicu
August 8, 20177 yr Jermenin carska lopta, ali dete Rashford zabagovalo... Edited August 8, 20177 yr by Toni Sumaher
August 8, 20177 yr Pozdravili se na kraju. A prekid je trajao četiri minuta, a ovaj kirao i nameštao kosicu Pozdravil su se i pre toga, pre nego što si ti napisao, promaklo ti je, nema veze
August 8, 20177 yr Ramos dobio zuti jer je dozvolio da ga udare konacno. Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
August 8, 20177 yr Ja njemu ne zameram sto je udario Materacija. Nisam navijac Francuske i pa da mu zamerim zbog poraza, a Marco je jedno odvratno govno od coveka. Siguran sam da je imao razloga. Dugačka je njegova istorija direktnih crvenih kartona, u Bordou, Juventusu, na wc 98.. Materazi je samo kruna karijere Edited August 8, 20177 yr by levi
August 8, 20177 yr Fela je makar korisniji od lukakua napred, moram mu priznati..biće spektakl kad de hea najzad pokupi pinkle
August 8, 20177 yr Dugačka je njegova istorija direktnih crvenih kartona, u Bordou, Juventusu, na wc 98.. Materazi je samo kruna karijere Ma OK, kazem ti, ja ga prvi nisam nikad gotivio.
August 8, 20177 yr [emoji23] Runaldu pao od naleta vrucine Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk