MiddleClass Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Maurisio Molina i Dzenan Radoncic glavne zvijezde Seongnama... :D
Feindouno Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Maurisio Molina i Dzenan Radoncic glavne zvijezde Seongnama... :DSad su stvorili sjajnu priliku ali nista.Inter rutinski vodi 2-0, jedva cekam da vidim finale protiv Mazembea
ducca Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 A u peharu piše: "Đurgarden je najbolji"Unutrašnjost trofeja koji se dodeljuje klupskom prvaku Švedske u fudbalu sadrži i poruku podrške ekipi Đurgardena, pokazala je istraga.Predstavnici Fudbalskog saveza Švedske trofej su otvorili posle pojavljivanja glasina da je njegov tvorac bio navijač Hamarbija, kluba kome je kovač navodno tajno odao počast.Poruka je i pronađena, ali sasvim drugačije sadržine: "Đurgarden je najbolji".Đurgarden i Hamarbi su gradski rivali iz Stokholma.Mediji su odmah krenuli sa spekulacijama da je poruku ugravirao pomoćnik kovača koji je želeo da se našali sa glavnim majstorom.Fudbalski savez Švedske tek treba da odluči o budućnosti trofeja.
Dr Arslanagić Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 pocela izborna skupština HNSa http://www.youtube.com/watch?v=AgcP0VFaJhA&feature=player_embeddedhttp://www.youtube.com/watch?v=iNF_b4Axo-Q&feature=player_embedded
kapetanm Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Mediji su odmah krenuli sa spekulacijama da je poruku ugravirao pomoćnik kovača koji je želeo da se našali sa glavnim majstorom....Ove stvari nisu nemoguće.Da se malo pohvalim . Moj pok deda ( za detalje vidi poll dedometrija ) je bio graver, jedan od poznatijih u Bg. Kao klinac, krajem šezdesetih, prelazni pehar sam držao u rukama svake sezone sa imenom pobednika pre nego njemu ode u ruke.Naravno, i Kup Maršala Tita. No, ime Partizan je , unuku za ljubav, uvek išlo malo jačim fontom, i većim
Filipenko Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Čudo nad čudima - Krčmarević, Karasi i Dujković popili otkaze :o
Далибор Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Rajevac proglasen za trenera godine u Africi
MiddleClass Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Rajevac proglasen za trenera godine u AfriciKoliko je dao golova? Koliko je imao asistencija? Farsa od izbora!
Moća Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 A jel zna na vreme da se vrati u odbranu, da presece pas, da centrira iz sesnaesterca?
MiddleClass Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Standard, al' 'ladno...Jedan od najstandardnijih fudbalera Zenita, Ivica Križanac odlučio je da prekine karijeru u 31.godini “jer ne može više da gleda u sneg i trpi hladnoću”Već ovim, odluka Križanca da ostavi fudbal, spada u red bizarnijih “penzionisanja” u svetskom fudbalu, međutim, ovaj veliki navijač Hajduka, odrekao se zbog svoje želje velikog novca, jer mu je ostala još jedna godina ugovora sa ekipom iz Sankt Peterburga:“ Nestalo je ulja u sveći", slikovito je Križanac objasnio za “Sportske Novosti” odluku da se penzioniše.“ Sve se skupilo. Predugo sam u inostranstvu, odvojen od porodice, a deca su već velika. Takav sam čovek da kada mi nešto uđe u glavu onda je to tako. Godinu dana je odluka ležala u meni, ali sam sada u par sati odlučio. Gledao sam u Rusiji sneg kako pada, i pada, i pada... i rekao sebi - Ivo šta ti to treba? Rekao sam treneru Spalettiju da ne idem u Atinu na utakmicu s AEK-om, da moram kući” rekao je Križanac koji je 11 godina već u inostranstvu.
papapavle Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Gledao sam u Rusiji sneg kako pada, i pada, i pada... i rekao sebi - Ivo šta ti to treba? Rekao sam treneru Spalettiju da ne idem u Atinu na utakmicu s AEK-om, da moram kući” Pa gde baš pred odlazak u sunčanu Grčku?
Далибор Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 (edited) Fudbalski savez povlači delegate iz OKSOvi se bas pokacili.. Edited December 21, 2010 by Далибор М.
Feindouno Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 B92 Sport objasnjava:Andri se odriče premije za SP
Recommended Posts