Jump to content
IGNORED

Fudbalska kupusara

Lancia

Recommended Posts

Posted

dao je onaj gol žabarima u finalu, možda i najlepši ikad na mundijalima, rumuni ga gotovo preslikali 94 protiv arhentine. ipak, u brazilu slava ide navalnim igračima... jairzinho - gerson - tostao - pele - rivelino

Posted

To je najlepsi gol jer je gotovo ceo tim ucestvovao u njemu, kapiten je odigrao zavrsni potez... Ima on legendarni status u Brazilu itekako.

Posted (edited)

Pogledajte koliko je to lepse izgledalo dok niko nije trcao, ono triblanje™ na pocetku...  :wub:

Era stvorena za Milijasa. 

Edited by Plajvi
Posted

milijaš bi u toj eri dobacio do grafičara- možda.

Posted (edited)

Mozda najlepse svetsko prvenstvo. Najjaca Engleska ikad, najlegendarniji Brazil ikad, u Nemackoj sve as do asa, Italija sa Macolom, Riverom, Faketijem i Rivom... To meksicko sunce... Odgledao sam puno utakmica sa tog prvenstva na YT, omiljeni igrac iz tog Brazila mi je Tostao. :)

Edited by IndridCold
Posted

i ja sam, i slažem se da je bilo sjajno prvenstvo. ne samo zbog najjačeg tima koji je ikad igrao fudbal, već zbog gomiletine zvezda u svim ekipama i mase velikih tekmi, da pomenemo samo revanš nemaca englezima posle produžetaka, kao i legendarno polufinale sa 5 golova u produžecima i bekenbauerovim ramenom, ita-ger 4:3.... ipak naj momenat od svih naj momenata po meni bio je jedan promašaj... molim režiju da pusti snimak

kod rusa je još u timu bio 40-godišnji yashin, kao i slava metreveli i bishovets, belgijanci sa možda i najvećim tamošnjim imenom, paulom van himstom, žabari sa pointerizovanom repkom (kao što je posle pojuventusovana), u urugvaju luis cubilla, englezi sa većinom iz 66, 0-0 sa brazliom i čuvena banksova odbrana veka protiv pelea, jaki česi i rumuni, jedinooditalijezaustavljivi nemci, nova zvezda iz perua, cubillas, bugari sa asparuhovim, maroko sa vidinićem na klupi, izrael...el salvador...

i pre mundijala uhapšeni bobi mur, zbog navodne krađe ogrlice na pripremama engleza u bogoti....

Posted

Bilo je 1-0 za Brazil protiv Engleza. :) Tostaova majstorija, Peleova minijatura u šesnaestercu i zatim Žairzinjo.

Evo i jednog od mojih najdražih momenata, sa "utakmice veka", Italija-Nemačka. Najbolji defanzivni potez koji sam u životu video, Roberto Rozato, igrač Milana:

Posted

Bilo je 1-0 za Brazil protiv Engleza. :) Tostaova majstorija, Peleova minijatura u šesnaestercu i zatim Žairzinjo.

ah da.... zaboravih da je jairzinho valjda jedini igrač koji je dao gol na svih 7 mečeva na jednom mundijalu

• 2 weeks later...
Posted (edited)

I upravo stihovi "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze, oni što nas ne vole..." čuju se na razglasu tokom utakmica koje igra Olimpija, a kojim se motivišu i igrači ali i navijači.

Edited by Milosh76
Posted

Former Rangers and Romania defender Daniel Prodan has died from a heart attack at the age of 44.

Posted (edited)

.

Edited by Redrooster