CerdicLeboeff Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 kosovo u fifa, velikom većinomНије Америка џабе дисциплиновала ФИФУ... Није им се дало да одложе или одузму СП, па иду са овим.
John Coltrane Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Moze ovde http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=20071
kud u maglu Simoviću Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 fk polet vs. smederevo 1924 http://youtu.be/SYiiRMvFVfA
Milosh76 Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 (edited) Humanitarna utakmica i prelep gol Dekija Stankovica... na golu je Ivica Kralj...mozda ga je to inspirisalo :D Edited May 25, 2016 by Milosh76
Ratamahatta Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Prvi put u zivotu vidim da Kralj ima kolena, ja sam mislio da on trenerku ne izuva ni kad ide da prca.
MiddleClass Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Infantino rekao da mu je plata od 2 miliona svajcaraca uvredljiva...
189- Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 http://imgur.com/a/szb2g jedan lik sastavljao najboljih 11 u istoriji za sve najbolje represtacije. ima nekoliko questionable stvari ali dobro...
Meazza Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 (edited) Najbolja italijanska po meni: ------------------------------Buffon---------------------------------- --------------------------Scirea (libero) ---------------------------- Zambrotta--------Baresi------------Cannavaro---------Maldini ----------------------Tardelli (DM) ---------------------------------- -------------------------------------------Pirlo (CM)----------------- -----------------Rivera (AM)----------------------------------------- ----------------------------------------R. Baggio (SS)-------------- ----------------------------Riva--------------------------------------- Jedini igraci koji se ne mogu dovesti u pitanje u ovoj formaciji su Riva i Scirea, svi ostali imaju veoma, veoma priblizne zamene, recimo: Buffon ----- Zoff Baresi ----- Nesta Cannavaro ----- Gentile Maldini ----- Facchetti, Cabrini Zambrotta ----- Tassotti, Bergomi Rivera ---- S. Mazzola, V. Mazzola R. Baggio ----- Totti, Meazza Osim toga, ova formacija je prilicno outdated. Da se ja pitam, pravio bih sve All Star timove sa 4-3-3 formacijom, pa kom opanci kom obojci. Edited June 1, 2016 by IndridCold
MocaVukotic Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Najbolja italijanska po meni: ------------------------------Buffon---------------------------------- --------------------------Scirea (libero) ---------------------------- Zambrotta--------Baresi------------Cannavaro---------Maldini ----------------------Tardelli (DM) ---------------------------------- -------------------------------------------Pirlo (CM)----------------- -----------------Rivera (AM)----------------------------------------- ----------------------------------------R. Baggio (SS)-------------- ----------------------------Riva--------------------------------------- ovo bi davalo 3 po meču bilo kome, a ne bi primilo gol nikad ni od koga, dakle ne bi bilo zanimljivo ne bih mnogo dirao, osim možda baggio na riveru, a vialli na baggia. rivi u zagradi da bude boninsegna.
Meazza Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 (edited) A Riva onom liku sto je sastavljao nije cak ni u rezervama, toliko o ozbiljnosti. Meaca mu igra spica, a covek je bio insajd forvard. U Brazilu Aldair starter. Edited June 1, 2016 by IndridCold
Meazza Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Holandiju je ubo, ali Madjarska bez Hidegkutija. Joooj....
MocaVukotic Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 realno, mnogo je to zajebano da se napravi. kod engleza npr. ja bih samo prepisao tim iz finala 66... od nekih teških fejlova sa njegovih lista izdvojio bih nedostatak kope i fontena u francuskoj (težak oblik nepoznavanja prirode i društva) i postojanje papina u istoj, u španiji casillas ispred zamore ili npr. d.villa u špicu dok se zarra prevrće u grobu, kod oranjea robben ispred rensenbrinka i bergkampa, a arie haan izgleda nikad nije igrao fudbal...
Meazza Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Sve stoji, zajebano jeste, ali ne moze ovako ofrlje da se pravi. Francuska bez Fontena . I za Holandjane si potpuno u pravu.
Recommended Posts