Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fudbalska kupusara

Featured Replies

Преваре што су отишле из Ливерпула у Манчестерске клубове тек треба да се опораве.  Уколико Лестер узме Премијершип, па чак и Тотенхем, нема шаје да Руни истисне ову двојицу.  Иначе Лалана ће да буде кљућни играч.  :fantom:

• Replies 6.4k
  • Views 514.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

• Moram da napisem kratak post o lokalnom klubu. Zasluzili su nakon izbacivanja Austrije Bec iz kupa.   Imam tu cast da zivim odmah pored najstarijeg fudbalskog stadiona u Austriji i verovatno

Posted Images

Jbg veceras je usao umesto Velbeka a Barkli umesto Lalane sto je stvorilo 4-2-2-2 naravno sa varijacijama i to je dalo odmah rezultat. Sa raspolozenim bekovima ni to ne treba zanemariti.

Vardi umesto Velbeka ne bi valjalo, Vardi u svom klubu ne juri toliko pozadi da pomogne odbrani. Plus treba imati na umu i Stardiza i Sterlinga u repki.

Pa i Beinsa nema nigde (ovako iz glave Fantazija) znam da je odigrao manje od 10 ligaskih tekmi. Ali videvsi da je Velbek u startnoj nista me ne bi zacudilo

Znam da nije u prvoj mladosti, ali ja bih sansu pruzio Kresvelu na poziciji levog beka, bar u ovim pripremnim (mislim da on nije u ovih 22-23 pozvanih)

Mislim da je i Bertrand u planu pre Bejnsa, koliko znam Bejns nije povredjen a van spiska je. Zdrav Shaw bi bio na keca starter al jbg...

Mislim da je i Bertrand u planu pre Bejnsa, koliko znam Bejns nije povredjen a van spiska je. Zdrav Shaw bi bio na keca starter al jbg...

Био би...

Evo Stonsa sa Smolingom u startnoj, a u spici™ Vardi i Staridz. Prilicno izmenjen sastav veceras.

A Blindara kapitan. E na sta je spala Holandija...

Hodzson izgleda cita forum, Kejn i Vardi bi ipak mogli da zaigraju u startnoj (resenje je "romb" ili dajmond™ )

^Igra mu iver... Licno ga trakom okitio. 

Edited by ducca

Nikad ružniji dresovi Engerlanda. Kao SRJ na gostovanju Španiji.

Jel on još igra?

Igra pa razbija u pedes'četvrtoj. Daley mu je sin.

kako ste hijackovali ovu temu za svoju skrivenu ljubav reprezentaciju engleske :D

^Igra mu iver... Licno ga trakom okitio.

A ti pratis HOL ligu pa bi je dao nekom drugom?!? Da nije Memfisa znao bi samo iver-a :fantom:

Sent from my iPhone using Tapatalk

kako ste hijackovali ovu temu za svoju skrivenu ljubav reprezentaciju engleske :D

Ja probao da održim elitizam na predmetnom topiću, ali kolege tamo dođu samo na post-game talk :(

Edited by Weenie Pooh

pimpleri odvaljuju belgiju.