porucnik vasic Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Преваре што су отишле из Ливерпула у Манчестерске клубове тек треба да се опораве. Уколико Лестер узме Премијершип, па чак и Тотенхем, нема шаје да Руни истисне ову двојицу. Иначе Лалана ће да буде кљућни играч.
John Coltrane Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Jbg veceras je usao umesto Velbeka a Barkli umesto Lalane sto je stvorilo 4-2-2-2 naravno sa varijacijama i to je dalo odmah rezultat. Sa raspolozenim bekovima ni to ne treba zanemariti. Vardi umesto Velbeka ne bi valjalo, Vardi u svom klubu ne juri toliko pozadi da pomogne odbrani. Plus treba imati na umu i Stardiza i Sterlinga u repki.
ducca Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Pa i Beinsa nema nigde (ovako iz glave Fantazija) znam da je odigrao manje od 10 ligaskih tekmi. Ali videvsi da je Velbek u startnoj nista me ne bi zacudilo Znam da nije u prvoj mladosti, ali ja bih sansu pruzio Kresvelu na poziciji levog beka, bar u ovim pripremnim (mislim da on nije u ovih 22-23 pozvanih) Mislim da je i Bertrand u planu pre Bejnsa, koliko znam Bejns nije povredjen a van spiska je. Zdrav Shaw bi bio na keca starter al jbg...
porucnik vasic Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Mislim da je i Bertrand u planu pre Bejnsa, koliko znam Bejns nije povredjen a van spiska je. Zdrav Shaw bi bio na keca starter al jbg... Био би...
John Coltrane Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Evo Stonsa sa Smolingom u startnoj, a u spici Vardi i Staridz. Prilicno izmenjen sastav veceras.
John Coltrane Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Hodzson izgleda cita forum, Kejn i Vardi bi ipak mogli da zaigraju u startnoj (resenje je "romb" ili dajmond )
ducca Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 (edited) ^Igra mu iver... Licno ga trakom okitio. Edited March 29, 2016 by ducca
Weenie Pooh Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Nikad ružniji dresovi Engerlanda. Kao SRJ na gostovanju Španiji. Jel on još igra? Igra pa razbija u pedes'četvrtoj. Daley mu je sin.
Timmi Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 kako ste hijackovali ovu temu za svoju skrivenu ljubav reprezentaciju engleske :D
John Coltrane Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 ^Igra mu iver... Licno ga trakom okitio. A ti pratis HOL ligu pa bi je dao nekom drugom?!? Da nije Memfisa znao bi samo iver-a Sent from my iPhone using Tapatalk
Weenie Pooh Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 (edited) kako ste hijackovali ovu temu za svoju skrivenu ljubav reprezentaciju engleske :D Ja probao da održim elitizam na predmetnom topiću, ali kolege tamo dođu samo na post-game talk :( Edited March 29, 2016 by Weenie Pooh
Recommended Posts