Jump to content
IGNORED

Fudbalska kupusara

Lancia

Recommended Posts

Posted

Преваре што су отишле из Ливерпула у Манчестерске клубове тек треба да се опораве.  Уколико Лестер узме Премијершип, па чак и Тотенхем, нема шаје да Руни истисне ову двојицу.  Иначе Лалана ће да буде кљућни играч.  :fantom:

Posted

Jbg veceras je usao umesto Velbeka a Barkli umesto Lalane sto je stvorilo 4-2-2-2 naravno sa varijacijama i to je dalo odmah rezultat. Sa raspolozenim bekovima ni to ne treba zanemariti.

Vardi umesto Velbeka ne bi valjalo, Vardi u svom klubu ne juri toliko pozadi da pomogne odbrani. Plus treba imati na umu i Stardiza i Sterlinga u repki.

Posted

Pa i Beinsa nema nigde (ovako iz glave Fantazija) znam da je odigrao manje od 10 ligaskih tekmi. Ali videvsi da je Velbek u startnoj nista me ne bi zacudilo

Znam da nije u prvoj mladosti, ali ja bih sansu pruzio Kresvelu na poziciji levog beka, bar u ovim pripremnim (mislim da on nije u ovih 22-23 pozvanih)

Mislim da je i Bertrand u planu pre Bejnsa, koliko znam Bejns nije povredjen a van spiska je. Zdrav Shaw bi bio na keca starter al jbg...

Posted

Mislim da je i Bertrand u planu pre Bejnsa, koliko znam Bejns nije povredjen a van spiska je. Zdrav Shaw bi bio na keca starter al jbg...

Био би...

Posted

Evo Stonsa sa Smolingom u startnoj, a u spici™ Vardi i Staridz. Prilicno izmenjen sastav veceras.

Posted

A Blindara kapitan. E na sta je spala Holandija...

Posted

Jel on još igra?

Posted

Hodzson izgleda cita forum, Kejn i Vardi bi ipak mogli da zaigraju u startnoj (resenje je "romb" ili dajmond™ )

Posted (edited)

^Igra mu iver... Licno ga trakom okitio. 

Edited by ducca
Posted

Nikad ružniji dresovi Engerlanda. Kao SRJ na gostovanju Španiji.

Jel on još igra?

Igra pa razbija u pedes'četvrtoj. Daley mu je sin.

Posted

kako ste hijackovali ovu temu za svoju skrivenu ljubav reprezentaciju engleske :D

Posted

^Igra mu iver... Licno ga trakom okitio.

A ti pratis HOL ligu pa bi je dao nekom drugom?!? Da nije Memfisa znao bi samo iver-a :fantom:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted (edited)

kako ste hijackovali ovu temu za svoju skrivenu ljubav reprezentaciju engleske :D

Ja probao da održim elitizam na predmetnom topiću, ali kolege tamo dođu samo na post-game talk :(

Edited by Weenie Pooh