Weenie Pooh Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Tottenham 2 - 1 Leicester Stvarno Nemačka bedna, kao da im se uopšte ne igra. Englezima se nekako potrefilo da im je pola tima mlado, kurčevito, željno dokazivanja... a još su sva četvorica napred dobri tehničari, neke od onih kontri su stvarno lepo izgledale. Usraće Woy nešto, nema dileme. Ili će morati da se ugura Rooney po svaku cenu, ili će im se o glavu obiti ona duboka pasivna odbrana zbog koje su i danas primili dva gola.
ducca Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 (edited) Usraće Woy nešto, nema dileme. Ili će morati da se ugura Rooney po svaku cenu, ili će im se o glavu obiti ona duboka pasivna odbrana zbog koje su i danas primili dva gola. Boldovano. Nema sanse da Shreka ostavi na klupi. A izgleda i da ce morati da daju protivniku bar gol fore da bi se opustili i zaigrali fudbal. Nije ovo vcrs Rojeva pobeda ni najmanje. Takodje, odbrana je i dalje rak rana. Niko meni tu ne uliva poverenje. Edited March 26, 2016 by ducca
Dr Arslanagić Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Vardi mora da igra od početka, bog fudbala. Hodžson se definitivno odlučio za 6-7 startera, sad gleda koga još da uglavi. Smoling, Kejhil, Klajn, Dajer, Ali, Henderson i Kejn sigurni. Krivo mi je što neće igrati Vilšir, najbolji fudbaler ove generacije Engleza.
porucnik vasic Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Vardi mora da igra od početka, bog fudbala. Hodžson se definitivno odlučio za 6-7 startera, sad gleda koga još da uglavi. Smoling, Kejhil, Klajn, Dajer, Ali, Henderson i Kejn sigurni. Krivo mi je što neće igrati Vilšir, najbolji fudbaler ove generacije Engleza. Реко Рој да ће да га зове.
Dr Arslanagić Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Zašto mislite da Runi mora da igra? Oboriće one rekorde u prijateljiskim utakmicama. Mislim da će Runi i Velbek počinjati na klupi. Odbrana je u Engleza loša i tu se ne može ništa više uraditi, dok ne stasa nova generacija. Mada, ako će novu generaciju predvoditi Čejmbers, mrka kapa i od toga. Srećom, sada makar imaju solidnih golmana, što nisu još od Šiltona i Vudsa.
Dr Arslanagić Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Реко Рој да ће да га зове. Lepo od njega ali sigurno neće od Vilšira biti selameta na ovom EP. Ako uspe uopšte da spasi karijeru.
ducca Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 (edited) Pa cini mi se da je Roo preveliki autoritet za Roja da bi ga ostavio na klupi. Iskreno nisam siguran da zasluzuje da bude i u 23 al ajde... Edited March 26, 2016 by ducca
Weenie Pooh Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Realno bi Runi bio suvišan i na klupi ako treba zbog njega da ne ulazi Vardi.
Dr Arslanagić Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Ja baš mislim da Roj ima veoma jaku podršku javnosti i da može bez problema da stavi Runija na klupu. Takođe, mislim da Runi nije budala, zna gde mu je trenutno mesto.
ducca Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Sto se podrske tice, posle ove epike u Berlinu ocekujem da sve osim osvajanja Eura bude neuspeh.
John Coltrane Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Kejn-Vardi bi bila paklena kombinacija, od pocetka. Izludeli bi odbrane, ne bi znali "odakle bije haubica". Odbranu bi trebalo da predvodi Stons (u nekoj skorijoj buducnosti), ali njegova forma je sve losija i losija. Mislim da je na spisku samo zbog silnih povreda i izostanaka.
Dr Arslanagić Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Nije ni engleska publika kao nekad, čini mi se da su mnogo realniji nego što su bili. Coltrane, slažem se, pre godinu dana su svi prizivali odbranu u kojoj bi bili Šo i Stons, danas... Za ovo EP je stvar rešena, samo je pitanje levog beka, ja mislim da će Bejns imati prednost nad Rouzom.
John Coltrane Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Pa i Beinsa nema nigde (ovako iz glave Fantazija) znam da je odigrao manje od 10 ligaskih tekmi. Ali videvsi da je Velbek u startnoj nista me ne bi zacudilo. Velbara je radnik i vrlo koristan igrac, tako da ne bi cudilo da ima prednost u odnosu na Varijda. Rusija, Vels i Slovacka su na papiru lake tekme, ali mislim da ce i ovako sexy tim propisati krv da dobije sve 3. Pitanje je koliko Slovacka moze da zadrzi onaj momentum iz kvalifikacija. Znam da nije u prvoj mladosti, ali ja bih sansu pruzio Kresvelu na poziciji levog beka, bar u ovim pripremnim (mislim da on nije u ovih 22-23 pozvanih)
Weenie Pooh Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Kane-Vardy kao napadači značilo bi da Alli ostaje na klupi, pošto čisto sumnjam da bi kod Hodgsona izigravao krilo. Očekivalo bi se od Ljiljane da glumi Mahreza, što je tragikomedija u tri čina. Pritom ni Kane ni Vardy nemaju naviku da igraju u tandemu sa drugim centarforom, ko zna na šta bi to ličilo. Ako misliš da Vardy ode na krilo kao što Welbeck radi na levoj strani, to bi možda bilo manje beskorisno ali bi ga svelo na potpuno drugačiju ulogu od ove u kojoj briljira za Leicester. Kladim se da bi mnogo više doprineo kao impact sub kad se juri rezultat, ili kao zamena za HK kad se brani rezultat - u obe varijante bi odbrane bile umorne, manje spremne da se nose sa njegovom brzinom.
Recommended Posts